'BEŞİKTAŞ BAYERN MÜNİH GİBİ!'

Valerien Ismael, Alman basınına önemli açıklamalarda bulundu..
Haberin yayılanma tarihi:15 Temmuz 2022, Cuma

 ÜST DÜZEY BEŞİKTAŞ

Bild'e röportaj veren Kartalın yeni hocası "Şubat ayında West Bromwich'ten ayrılmanızın ardından İngiliz kulüplerinin size ilgi gösterdiği söyleniyor. Neden Beşiktaş'ı tercih ettiniz?" sorusuna çarpıcı bir yanıt verdi.Ismael, "Türkiye listemde değildi (gülerek). Aslında İngiltere'de kalmayı çok isterdim. Türkiye'den telefon geldiğinde, 'Tamam, bu herhangi bir kulüp değil. Beşiktaş uluslararası alanda üst düzey bir kulüp ve üst düzey bir adres' diye düşündüm." açıklamasını yaptı.

MÜNİH'TEKİ TÜRK KUAFÖRÜ

'Görevinizle ilgili sizi etkileyen şey nedir?' sorusuna ise Ismael, "Beşiktaş büyük bir mücadele demektir. Bu kulüp olağanüstü. Burada ilk birkaç ayda bunu tekrar tekrar hissettim. Hatta Münih yakınlarındaki kuaförümde bile. Kendisi bir Türk ve aslında futbol hakkında hiçbir fikri yok. Yıllardır sadece saçlarımızı kestirirken aile ve çocuklar hakkında konuşurduk. Ama kayınbiraderi ve erkek kardeşi ateşli bir Beşiktaş taraftarı. Ben Beşiktaş'ın teknik direktörü olduğumdan beri o da beni destekliyor. Beşiktaş sevgisi ve tutkusu sınırları aşıyor" dedi.

'DERBİLER ANLATILMAZ YAŞANIR'

Valerien Ismael, İstanbul'da tüyleriniz diken diken oldu mu sorusuna derbiden örnekle açıklama getirdi. Ismael, "Açıkça Mayıs ayında Fenerbahçe ile oynadığımız ve 1-1 biten maçta oldu. Bu çılgın olayı anlatamam, yaşamalısınız" ifadelerini kullandı.

'BEŞİKTAŞ BAYERN MÜNİH GİBİ'

Beşiktaş için net hedef şampiyonluktur. Almanya'da Bayern Münih için neyse Beşiktaş için de hedef aynıdır.Burada organizasyonel olan her şey birinci sınıf. Kamplar, seyahatler, her şey mükemmel gidiyor. Antrenman yaptığımız alanları 5 yıldızlı bir tatil alanı olarak adlandırabiliriz. Burada her çalışan gurur duyuyor ve her şeyini veriyor. Bunu Münih'te de hissettim. Herkes maksimum verim için alanında en iyi olmak ister. Ayrıca ligde kime karşı oynasak bize karşı iki kat motive oluyor. Bayern'e olduğu gibi. Bu bir örnek ve her zaman aklımda.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki