Beşiktaş Belediye Başkanı İşçilerini Tehditle Karşılama Törenine Getirtti

Bir haftadır umrede olan Beşiktaş Belediye Başkanı Hazinedar maaşlarında kesinti yaptığı temizlik işçilerini tehditle karşılama törenine getirtti.
Haberin yayılanma tarihi:02 Mart 2016, Çarşamba

Yolsuzluklarla kamuoyundan düşmeyen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, 88 kişilik bir kafileyle bir haftadır umredeydi. Hazinedar’ın İstanbul’a dönüşü için hummalı bir çalışma başladı. Geçtiğimiz hafta 2200 TL olan maaşlarının 1800 TL’ye çekilmesiyle eylem yapan temizlik işçilerine Hazinedar’ı karşılama görevi verildi. Bunun için görevlendiren Temizlik İşleri Müdürü Hüseyin Kaya işçilere “Başkanımızı çok üzdünüz. Şimdi bunu telafi edin. Aksi takdirde gelmeyenlerin isimlerini istiyorum” dedi. 

SAATLERCE BEKLEDİLER

Bu tehditlerin ardında temizlik işçileri gece havaalanına götürüldü. Saatler sonra gelen Hazinedar işçilere “Yaptığınız eylemle beni sırtımdan hançerlediniz. Sizi birileri kandırdı” dedi. İşçilerin konuşma sırasında, “En büyük başkan bizim başkan” sloganları atması da dikkat çekti. 

Tepkiler büyüyor 

Başkan Hazinedar, havalimanına iner  inmez “Kutsal topraklardan İstanbul'a döndük. Emekçi kardeşlerim beni havalimanında karşıladılar, çok mutlu oldum” tweeti attı, tepkiler gecikmedi: 

- Sırf şov için gariban işçileri saatlerce ayakta diken hacı başkan! 

- Sanki popstar ya şu hallere bak. Kardeşim işini yap. Çocuksu hareketler. Şovmen değilsin kendini bu kadar önemseme 

- Özgürlükçü düşünce zorla getirilen taşeron işçiler.

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki