Beşiktaş Belediye Başkan'ı Transfer mi Oluyor

Beşiktaş Belediye Başkanı CHP’li Murat Hazinedar AK Parti yolunda mı ?
Haberin yayılanma tarihi:30 Aralık 2014, Salı

14 Aralık 2014 tarihinde AK Parti Beşiktaş 5. İlçe Olağan Kongresi yapıldı.  Kongreye AK Parti’de Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, İstanbul Milletvekilleri Osman Aşkın Bak ve Nimet Baş da katıldı. 

Kongrenin, bir de sürpriz misafiri vardı. Beşiktaş Belediyesinin CHP’li Başkanı, Murat Hazinedar. Başkan Hazinedar’ın son zamanlarda AK Partili yetkililerle sıkça beraber olması insanların sıkça kafalarda soru işaretleri bırakıyor. 

Toplantı esnasında yaşanan bir olay, bu aralar sıkça dillendirilen ‘’Beşiktaş Belediye Başkan’ı Partimi değiştiriyor?’’ sorusunu destekler nitelikteydi. Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, AKP Beşiktaş İlçe Kongresinde kürsüdeki konuşmasında, “Murat Hazinedar’a ‘CHP bitiyor seni AK Partiye bekliyoruz !!! “ diye seslendi. 

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş Beşiktaş Belediyesini ziyaret ettiğinde, Başkan Murat Hazinedar tarafından bandoyla karşılanmış ve bu olayda Beşiktaş halkı tarafından büyük tepkilere neden olmuştu.

YorumlarToplam 1 Yorum Yapılmış.     'SENDE YORUM YAP'

sarp karatay
30 Aralık 2014, Salı, 18:12
yazıklar olsun seni seçtiren,sol seçmenin iradesini senin gibi ..... eline veren parti ve parti yönetimine




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki