Beşiktaş Belediyesinde Belge Savaşları

Beşiktaş Belediyesi ile ilgili iddiaların ardı arkası kesilmiyor
Haberin yayılanma tarihi:16 Kasım 2014, Pazar

Son zamanladra Kentesel dönüşüm, rant, peşkeş dedikodularının çığ gibi büyüdüğü Beşiktaş Belediyesi ile ilgili yeni iddialar ortalığı karıştıracak cinsten.

10 Kasım 2014 tarihinde yapılan Beşiktaş ilçe örgüt toplantısında Başkan Murat Hazinedar ve arkadaşları kendisinini eleştiren üyelerin konuşmasına engel oldu.

Katılımcılardan edinilen bilgiler şu şekilde;  ''Toplantıya katılım 200 kişi civarındaydı. 70–80 Kişinin dışarıdan getirildiği çok bariz. Sabahattin Öztürk’ün konuşması esnasında Belediye Başkanı Murat Hazinedar, konuşmacıya müdahale edip toplantıyı terk etmek istedi. Gitmek için ayağa kalktığında, son anda fikrini değiştirerek geri döndü. Bu gelişme üzerine Belediye Başkanını toplantıya katılanların bir kısmı yuhaladı. Başkan Murat Hazinedar, Beşiktaş tarihinde ilk kez kendi toplantısında yuhalanan Başkan olarak tarihe geçti:''

''Kürsüye çıkan üyelerden Asım Kantoğlu, konuşmasında Murat Hazinedar hakkında bazı belgeleri açıklamaya kalktığında tansiyon birden yükseldi. Kantoğlu’nun açıklayacağı Murat Hazinedar ve bazı yolsuzluklar üzerine belgeler CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş ve CHP Beşiktaş İlçe Örgüt Başkanı İlker Uygun’un alışılmış dışı gayretleriyle engellendi. Bu ikili belgelerin kendilerine teslim edilmesini istedi.''   diyerek açıklamalarda bulundular. 

 Belgelerde Neler Var ?

-Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ı bu kadar kızdıran belgeler neydi?

-Belgelerin içeriğinde neler var?

- Beşiktaş Belediye Başkanı, yöneticiler ve semt sakinleri arasındaki bu kaos yarınlarda nelere sahne olacak?

Çok yakında bilgi ve belgeleriyle DUYDUK MU.COM 'da 

 

 

 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki