Beşiktaş Belediyesinden Tarkan'a ''Kuzu Kuzu'' 1.5 Milyon

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat HAZİNEDAR'ın, halkın parasını adeta har vurup harman savurmasına tepkiler artıyor.
Haberin yayılanma tarihi:08 Mayıs 2015, Cuma

Beşiktaş Belediyesi, 19 Mayıs etkinlikleri için Tarkan’la anlaştı. Ücretsiz halk konseri belediyeye 1.5 milyon liraya mal olacak.

Habertürk’ten Faik Erdemli’nin haberine göre; Tarkan, 19 Mayıs Gençlik Spor ve Atatürk’ü Anma Bayramı etkinliklerinde Beşiktaş Barbaros Meydanı’nda ücretsiz halk konseri verecek. Tarkan’ın ücreti, kurulacak dev sahne, ses ve ışık sistemleriyle birlikte Beşiktaş Belediyesi’ne tam 1.5 milyon TL’ye mal olacak.

Sosyal medyada Beşiktaş Belediyesi’nin 1.5 milyonluk konserine tepkiler geldi. Belediyenin borç içinde olduğu ifade edilirken 1.5 milyonluk konser için “savurganlık” yorumları yapıldı.  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki