BEŞİKTAŞ BERABERE KALDI!

Beşiktaş, hazırlık maçında Sampdoria ile karşılaştı...
Haberin yayılanma tarihi:30 Temmuz 2022, Cumartesi

DOLMABAHÇE'DE BERABERLİK

Voldafone Park'ta taraftarı önüne çıkan Siyah-Beyazlılar'da yeni transfer Wout Weghorst ilk golünü kaydetti. 3'lü savunma sistemini oturtmaya çalışan Teknik Direktör Valerien Ismael'in 4'lü savunma düzeni ile çıktığı maç, 1-1 berabere bitti.

Ersin'den Yine Büyük Hata

Beşiktaş'ın kalesini emanet ettiği Ersin Destanoğlu, sezon başında yaptığı hatalarla gündeme gelmeye devam ediyor. Daha önce Wolverhampton'la yapılan hazırlık maçında kalesinde gördüğü ilk goldeki hatasıyla çok konuşulan Ersin, Sampdoria maçındaki golde de taraftarı şaşırttı.

İlk Devrede Plan Duran Toplar

İlk yarının başlarında etkili görünmeyen Beşiktaş, özellikle 25. dakikadan sonra önde yaptığı baskının sonuç vermesiyle etkili olmaya başladı. Siyah-Beyazlı takım, hücum organizasyonlarından çok, duran toplarda yakaladığı pozisyonlarla tehlike yarattı.

2. Yarıda Etki Daha Büyüktü

Valerien Ismael ve öğrencileri, maçın ikinci yarısında çok daha etkili bir oyun oynadı. İki takımın da maça başladığı 11'lerle sahaya gelmesi ile başlayan ikinci yarı, Beşiktaş atakları ile devam etti. Önde kazanılan toplar ve hücum organizasyonlarıyla İtalyanlar'ın kalesine gelen Siyah-Beyazlılar, çok sayıda tehlike yarattı.

Weghorst Beşiktaş Formasıyla İlk Golünü Attı

Mücadelenin 65. dakikasında önde baskısının meyvesini toplayan Beşiktaş, Wout Weghorst'un golü ile beraberliği sağladı. Rakip ceza alanı önünde Sampdoria savunmasına baskı kuran Siyah-Beyazlılar'da Gedson Fernandes, Vieira'nın ayağındaki topu yanındaki Salih Uçan'a kazandırdı. Salih'in derinlemesine pasında kaleciden seken topu penaltı noktasının solunda kontrol eden Wout Weghorst, sol ayağının üstüyle yakın köşeye yerden sert vurdu ve ağları sarstı. Beşiktaş formasıyla ilk gol sevincini yaşayan Weghorst, taraftardan büyük destek gördü.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki