Beşiktaş Caner Erkin'le 4 Yıllık Anlaşmaya Vardı

Yönetim, Caner Erkin'le dört yıllık sözleşme konusunda anlaştı. Satın alma opsiyonundaki 1 milyon euroyu indirmek için görüşülecek.
Haberin yayılanma tarihi:22 Şubat 2017, Çarşamba

Beşiktaş yönetimi, sezon başında kiralık olarak alınan Caner Erkin'in tapusunu almaya karar verdi. Bir sezonluğunda kiralık olarak gelen ve 1 milyon euro satın alma opsiyonu bulunan 28 yaşındaki sol bek için Inter kulübüyle görüşmeler başladı. Başkan Fikret Orman ve ekibi, 1 milyon euroluk opsiyonu indirmek için uğraşıyor. Inter'in de buna gayet olumlu baktığı öğrenildi.

BİR AY SONRA SAHAYA ÇIKAR

Eğer İtalyan ekibiyle el sıkışılırsa, Caner Erkin'le dört yıllık yeni sözleşme imzalanacak. 28 yaşındaki oyuncu, Siyah-beyazlılar'ın yıllık 1 milyon 750 bin euro teklifini kabul etti. Öte yandan sakatlığı düzelen milli sol bek, düz koşulara devam ediyor. Mart başı dönecek.

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki