BEŞİKTAŞ ''DERBEDER'' OLDU!

Beşiktaş'ın bu sezonki hali içler acısı...
Haberin yayılanma tarihi:23 Ekim 2023, Pazartesi

KARTAL YİNE ZİRVENİN GERİSİNDE;

Beşiktaş 2 derbi oynadı, 2’sini de kaybetti. Ligde 5 deplasman maçında 6 puan alabildi. Son 8 karşılaşmasında 12 gol atıp 14 gol yedi. Şimdiden zirvenin çok gerisinde kaldı.

Sezona UEFA Konferans Ligi Ve Süper Lig Galibiyetleri İle Başlayan Beşiktaş Çöküş Dönemine Çok Hızlı Girdi.

Kara Kartallar, 17 Eylül'deki 3-0'lık Trabzonspor mağlubiyeti ile başlayan yalpalama sürecine son olarak G.Saray derbisiyle devam etti. Siyah-beyazlı takım, Süper Lig'de yaşadığı 3 mağlubiyetin 2'sini derbilerde aldı. Söz konusu tarihten itibaren 8 maç yapan Beşiktaş bunların da sadece 3'ünde (Kayseri, Konya, İstanbul) galip geldi. Biri Avrupa'da olmak üzere 4 kez yenildi (Trabzonspor, Adana Demir, Lugano, G.Saray); 1 de beraberlik (Brugge) aldı.

Kara Kartal Rakiplerine 12 Gol atarken, Kalesinde 14 Gol Gördü!

Beşiktaş'ın deplasman karnesi de sınıfı geçemedi. Süper Lig'deki 3 yenilgisini de dış sahada aldı; deplasmandaki diğer 2 maçı ise kazandı. Beşiktaş teknik direktör Şenol Güneş'in görevden ayrılmasına neden olan Lugona karşılaşmasını ise 2-0 öne geçmesine rağmen evinde 3-2 kaybetmişti. Şimdiden zirvenin çok gerisine düşen Beşiktaş, taraftarını üzdü, Siyah-Beyazlı futbolseverler artık olağanüstü genel kurulda yeni bir yönetimin göreve gelerek takımı toparlamasını bekliyor.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki