BEŞİKTAŞ ELNENY İÇİN NABIZ YOKLUYOR!

Şenol Güneş, eski öğrencisini istiyor...
Haberin yayılanma tarihi:23 Haziran 2023, Cuma

Beşiktaş Bir Senelik Kontratı Kalan Oyuncuyu Bedelsiz Olarak Kiralayıp Yıllık Ücretini Ödemeyi Hedefliyor;

Şenol Güneş, 1 Temmuz’da başlayacak olan yeni sezon öncesi sezonun yorgunluğunu yaptığı tatil ile atarken, önümüzdeki yıl için de geri sayıma geçti. Başarılı hoca, Siyah-Beyazlılar’ın başında gelecek sezon bir şampiyonluk daha kazanmayı hedefliyor.

HEDEF MOHAMED ELNENY

Tecrübeli çalıştırıcı, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal’in formasını giyen Mohamed Elneny ile yeniden el sıkışılmasını istedi. Arsenal ile 1 senelik kontratı bulunan Mısırlı ön liberonun bu doğrultuda kiralanması gündeme getirildi.

Teklif Hazır

Beşiktaş Yönetimi’nin hedefi, 30 yaşındaki oyuncuya kiralama için herhangi bir bedel ödememek. Ancak yaklaşık 3 Milyon Euro kazanan Elneny’nin, maaşının karşılanması hedefleniyor. Kara Kartal, bu teklifle birlikte birkaç gün sonra Londra ekibinin kapısını çalacak.

Mohamed Elneny'nin Kariyerinden Notlar

Altyapı kariyerinde El Ahly Kairo ve Arab Contractors'ta top koşturan Elneny, profesyonel kariyerinde FC Basel 1893, Arsenal ve Beşiktaş JK formalarını terletti.

FC Basel 1893 formasıyla 4 lig şampiyonluğu yaşayan Elneny, 3 kupa kazandığı Arsenal'da 2017 senesinde FA Cup şampiyonluğu, 2018 ve 2020 senesinde ise Community Shield şampiyonluğu elde etti.

91 kez Mısır A Milli Takımı formasını giyen Elneny'nin 8 golü bulunuyor. Mısır U-23 Milli Takımı'nda 5 maçta 1 gol atan deneyimli futbolcu, Mısır U-20 Milli Takımı'nda görev yaptığı 7 maçta rakip fileleri 2 kez havalandırdı.

Orijinal pozisyonu defansif orta saha olan 30 yaşındaki futbolcu kariyerinde daha önce stoper ve merkez orta saha olarak da kullanıldı.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki