BEŞİKTAŞ EMİRHAN'LA SÖZLEŞME UZATIYOR!

Önder Karaveli takımın başına geldikten sonra forma şansı bulan ve taraftarın gönlüne girmeyi başaran Emirhan İlkhan'ın geleceği belli oldu...
Haberin yayılanma tarihi:09 Haziran 2022, Perşembe

Kara Kartal İle Sözleşmesi Haziran 2023'de Bitecek Olan 18 Yaşındaki Futbolcuya Birçok Transfer Teklifi Geliyor

Beşiktaş'ta kalmak isteyen Emirhan İlkhan ile yeni sözleşme imzalanacak. Siyah-Beyazılar 18 yaşındaki futbolcunun yıllık ücretine büyük bir zam yapıp 2025 yılına kadar sözleşme imzalamak istiyor. Ahmet Nur Çebi ve yönetimi Fenerbahçe'nin Arda Güler'de yaptığı gibi, Emirhan İlkhan'ın sözleşmesine astronomik bir sözleşme fesih bedeli de eklemeyi düşünüyor.

ANADOLU'NUN DEVLERİ KİRALAMAK İSTİYORDU

Beşiktaş ile sezonun ikinci yarısında gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken 2004 doğumlu genç futbolcuya Anadolu kulüplerinden kiralama teklifleri de geldi. Başta İlhan Palut'lu Konyaspor olmak üzere, Karagümrük ve Kayserispor'un genç futbolcunun durumunu Beşiktaş'a sorduğu ve olası bir kiralama durumunda kadroya katmak istedikleri belirtildi.

EMİRHAN İLKHAN'IN BU SEZONKİ İSTATİSTİKLERİ

Emirhan bu sezon Beşiktaş ile A Takım seviyesinde 11 maça çıktı. Oynadığı 11 maçta 1 gol atma başarısı gösteren 18 yaşındaki futbolcu toplamda 582 dakika sahada kaldı. Transfermarkt verilerine göre, genç yıldızın güncel piyasa değeri 3 Milyon Euro.

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki