BEŞİKTAŞ & GALATASARAY MASADA!

Transfer dönemi yaklaşırken, Beşiktaş ile Galatasaray arasında sürpriz bir takas görüşmesi gerçekleşti...
Haberin yayılanma tarihi:22 Kasım 2019, Cuma

Beşiktaş'tan Erdal Torunoğulları ile Galatasaray'dan Abdürrahim Albayrak, Mbaye Diagne- Oğuzhan Özyakup takasını masaya yatırdı.

Galatasaray ve Beşiktaş arasında son dakika transfer haberi... Milli arada transfer dedikodularının ardı arkası kesilmiyor...  bir süredir Galatasaray ile Beşiktaş arasında devam eden  ''telefon'' trafiğinin yılın takasına doğru gittiği konuşuluyor.

Duyda İnanma

Abdürrahim Albayrak ameliyat olan Erdal Torunoğulları’nı arar ve hem seçimler için kutlar, hem de geçmiş olsun der... bir süre sonra Abdürrahim Albayrak anjiyo olunca bu kez de Torunoğulları arar ve geçmiş olsun dileklerini iletir. İki yönetici arasında başlayan telefon trafiği sonrasında TFF, VAR, FFP ve ödemeler konusunda nasıl bir ortak planlama yapılabileceğinin konuşulması için buluşma teklif edilir.

Buluşmada konu ''elimizde kaldılar. Ne yapacağız bunları?'' denilen oyunculara gelir. Lens, Diagne, Oğuzhan Özyakup ve Belhanda’dan dert yanılır.

İlk teklif Torunoğulları’ndan gelir, ''Mbaye Diagne’yi 1.5 yıllığına bize verin en azından maliyetinden kurtulun'' der. Albayrak ise, ''Lens’i istemem ama hoca Oğuzhan’ı isterse onu alırım'' olur. Bir süredir Avcı’nın sürekli Oğuzhan’ı övmesinin ve Beşiktaş yönetimi tarafından basına Oğuzhan’ın değerini artırıcı haberler verilmesinin arkasında da bu görüşmenin yattığı iddia edildi.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki