Beşiktaş Gerede Tesisleri Açıldı!

Fikret Orman, önümüzdeki sezon kampı Gerede’de bulunan tesislerde yapacaklarını söyledi...
Haberin yayılanma tarihi:04 Eylül 2019, Çarşamba

Beşiktaş Kulübü Gerede Kamp ve Dinlenme Tesisleri'nin açılışı gerçekleştirildi.

Bolu'nun Gerede ilçesinde bulunan ve Siyah-Beyazlı kulübün yenilediği, 80 oda, 165 yatak kapasiteli otel ile 1 antrenman sahasının yer aldığı tesisin açılışı yapıldı.

Fikret Orman: "Çok Güzel bir Tesise İmza Attık"

Türk takımlarının kamp için Avrupa'ya gitmemesi gerektiğini aktaran Orman, şu ifadeleri kullandı:

"Çok güzel bir tesise imza attık. Bunun için mutluyum. Değerli bakanım, Türkiye'de futbolda önemli işler yaparken, sizin önderliğinizde bir işi daha halletmemiz lazım. Yaz kampı için yurt dışına döviz gönderme işini çözmemiz lazım. Bu bölge de bu iş için en ideal yer. Dünyanın cennet noktalarından biri. Kış kampları Antalya'da çok güzel çözülüyor. Dünyanın her tarafından Antalya'da 1000'in üzerinde takım kamp yapıyor. Yaz kamplarının da burada yapılmasının ülkemiz ve tanıtımımız açısından çok büyük faydaları olacağını düşünüyorum. Bu işe destek verirseniz, bizim de kulüp olarak her şeyi yapacağımızdan emin olabilirsiniz."

Bolu'da yeni bir tesis daha kurmayı planladıklarını belirten Fikret Orman, "İşin ilk yatırımını yaptık. Kayak merkezlerinin orada 35 bin metrekarelik bir alanımız var. Allah orayı da açmayı nasip etsin. Önümüzdeki sezon kampımızı burada yapacağız. Sadece futbol takımımız değil, diğer basketbol, voleybol ve hentbol takımlarımız da buraya gelecektir. İlçede yüzme havuzları ve basketbol salonları var. Onlardan da istifade edeceğiz." diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmaların ardından Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile beraberindekiler kamp otelini ve antrenman sahasını gezdi.

Bakan Kasapoğlu, Gerede merkezinde yer alan spor tesislerinde incelemede bulundu.

A.A.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki