Beşiktaş Giakoumakis'den Vazgeçmiyor!

Kara Kartal'da, Giakoumakis ısrarı sürüyor...
Haberin yayılanma tarihi:17 Mart 2021, Çarşamba

Geride kalan ara transfer döneminde kadrosuna bir forvet transferi yapmak adına çalışmalar yürüten Beşiktaş'ın listesinde yer aldığı belirtilen isimlerden Georgios Giakoumakis için ısrarı sürüyor.

Venlo formasıyla Hollanda Eredivisie'de gol krallığını sürdüren Giakoumakis için Beşiktaş'ın sezon sonunda yeni bir teklif sunmaya hazırlandığı belirtiliyor. Devre arasında transfer için harekete geçen Beşiktaş'ın teklifinin Venlo tarafından düşük bulunduğu belirtilmişti ama Yunan basınına göre Beşiktaş, sezon sonunda yeni bir hamle yapmaya hazırlanıyor.  Bu sezon Hollanda Eredivisie'ye damga vuran Georgios Giakoumakis'in yaz aylarında takımda kalmasının zor olacağı aktarılmakta. 18 takımlı ligde 15. sırada olan Venlo, ligden düşerse gitmesine kesin gözüyle bakılan Georgios Giakoumakis'in ligde kalınması durumunda da kadroda tutulmasının çok zor olacağı belirtiliyor.

Devre arasında ekonomik nedenler ile gerçekleşmediği belirtilen transferin yaz aylarında yeniden gündeme gelmesi bekleniyor. 

26 yaşındaki golcü, bu sezon Venlo formasıyla Eredivisie'de çıktığı 24 maçta 24 gol, 1 asistlik performans sergilerken toplamda da 27 maçta 27 gol, 2 asistlik katkısıyla dikkat çekiyor. Gol krallığında açık ara lider durumdaki Giakoumakis'in ismi son dönemde Süper Lig ekiplerinden Trabzonspor ile de anılmakta.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki