BEŞİKTAŞ GÖZÜNÜ BUNDESLİGA'YA ÇEVİRDİ!

Menajerler Siyah-Beyazlı idarecilere gurbetçi futbolcuyu önerdi...
Haberin yayılanma tarihi:29 Haziran 2023, Perşembe

ALMANYA'DA REKOR TRANSFER YAPTI;

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, orta saha konusuna ağırlık vermişti. Bu doğrultuda birçok isimle temas kuran yönetim, yeni bir ismi radarına aldı. Kulübe menajerler aracılığıyla önerilen son isim, Almanya'da kariyerine devam eden gurbetçi yıldız oldu. Bayer Leverkusen'de foram giyen 29 yaşındaki Kerem Demirbay, dört yıl önce Hoffenheim'den Leverkusen'e tam 32 Milyon Euro karşılığında transfer edilmişti. Orta sahada iki yönlü görev yapabilen Demirbay, 29 yaşında ve 1,83 boyunda... Geride bıraktığımız sezonda Leverkusen'le 36 maça çıkan Kerem, beş gol ve üç asistle oynadı.

Yerli Statüsünde Oynayabiliyor

Kulübüyle 1 yıllık sözleşmesi kalan Kerem Demirbay'ın, piyasa değeri 6 Milyon Euro seviyesinde bulunuyor. Türkiye'nin U-19, U20 ve U-21 Milli Takım'larında forma giymesine rağmen A Takım olarak Almanya'yı seçen Kerem, sadece 2 maça çıkabilmişti.

Deneyimli oyuncu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun son çıkardığı, 'mavi kart' istisnasına göre yerli statüsünde olarak forma giyebiliyor. Yönetimin, menajerler tarafından önerilen futbolcu için maliyet planı istediği ve teknik ekiple de oyuncuyu görüşeceği bildirildi.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 8 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki