BEŞİKTAŞ HALİL İÇİN SON SÖZÜNÜ SÖYLEDİ!

Takımda yerli oyuncu rotasyonunu genişletmek için forvete Türk oyuncu transferi yapmak isteyen ve Halil Dervişoğlu ile bir süredir görüşme halinde olan Beşiktaş son sözünü söyledi...
Haberin yayılanma tarihi:13 Temmuz 2023, Perşembe

'İNDİRİM YAP DERVİŞOĞLU'

23 yaşındaki oyuncunun kulübü Brentford ile anlaştıktan sonra Halil ile görüşen Siyah Beyazlılar 3 senelik sözleşme ve yıllık ücret olarak 1 Milyon Euro isteyen golcüden indirim talep etti. Beşiktaşlı yöneticiler genç futbolcu ya, "Türkiye’de ekonomik tedbirler nedeniyle yerli oyuncuların maaşları standarttır. Beşiktaş’ta yerli oyuncular 400-500 Bin Euro kazanıyor. Sana istediğin parayı verirsek maaş dengesi bozulur. Yıllık ücretinde indirim yapman lazım. Düşün ve kararını ver." dediler.

GALATASARAY'DAN YARIM SEZONDA 330 BİN EURO ALMIŞTI

Beşiktaş yönetiminin teknik direktör Şenol Güneş’in çok istemesine rağmen belirlenen rakamın üzerine kesinlikle çıkmayacağı ve takımdaki dengeleri bozmayacağı ifade edildi. Siyah Beyazlı yönetimden gelen bu son söz üzerine düşünmek için süre isteyen Halil Dervişoğlu, 2020-21 sezonunun kış transfer döneminde kiralık olarak geldiği Galatasaray’da yarım sezon için 3 Milyon TL (o günkü kura göre 330 Bin Euro) ücret almıştı. A Milli Takım’da da forma giyen ve 15 maça çıkıp 6 gol atan Halil, bir iki gün içerisinde olumlu bir geri dönüş yapmazsa Kartal natif bir yerli golcü için harekete geçecek.

Hürriyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki