'BEŞİKTAŞ HER ZAMAN KAZANMAK İÇİN OYNAR!'

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında Arnavutluk temsilcisi KF Tirana ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta Kamerunlu oyuncu Vincent Aboubakar, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:27 Temmuz 2023, Perşembe

''KÜÇÜK BÜYÜK TAKIM YOK''

Takım olarak iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini söyleyen golcü futbolcu, “Çok iyi bir hazırlık kampı geçirdik. İlk resmi maç olacak. Önemli bir müsabaka bizim için. Artık küçük büyük takım yok. Kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Taraftarımızın stadyumdan mutlu ayrılmasını sağlamak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

''İYİ BİR BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUZ''

Avrupa kupalarında Beşiktaş forması ile daha önce de boy gösterdiğini söyleyen Aboubakar, “Beşiktaş her zaman kazanmak için sahaya çıkan bir takım. Beşiktaş ile Avrupa’da birçok maça çıktım ve bundan sonrada çıkacağım. İlk maç çok önemli. Tirana’yı mağlup ederek bu sezonki Avrupa maceramıza iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Geçmiş yıllardaki başarılarımızı tekrarlamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Takım olarak birlik ve beraberlik duygusunu yaşadıklarını söyleyen yıldız santrfor, “Kendimi çok iyi hissediyorum. Futbol kolektif bir oyun. Takım olarak iyi olmamız gerekiyor. Takım arkadaşlarıma da güveniyorum. İyi bir maç çıkarıp bunu kanıtlayacağız” açıklamasında bulundu.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki