Beşiktaş İçin İstanbul'da Yaşıyor!

Fikret Ormanın, Beşiktaş Dergisi’nde “Beşiktaş’ı sevdiği için Türkiye’de yaşayan Japonlar var” dediği kişinin, Japon vatandaşı Kento Hashi olduğu ortaya çıktı.
Haberin yayılanma tarihi:04 Nisan 2019, Perşembe

BEŞİKTAŞ İÇİN İSTANBUL’DA YAŞIYOR

JAPON vatandaşı Kento Hashi, Beşiktaş’ı öyle seviyor ki, bu sevgisi onun İstanbul’a yerleşmesine neden oldu. 4 sene önce Japonya’da FIFA oyunu sayesinde Beşiktaş’ı tanıdığını dile getiren Hashi, geçen sene de yine Beşiktaş’ı çok sevdiği için İstanbul’a yerleşmeye karar verdiğini söylüyor. Kara Kartal’ın İstanbul’daki maçlarını Vodafone Park’ta izleyen Kento, Siyah-Beyazlı taraftarların çok centilmen olduğunu vurguluyor.

JAPONLAR’A SİZ DE GELİN ÇAĞRISI

BEŞİKTAŞ’IN Antalyaspor ve Kayserispor deplasman maçlarına da giden ve buradaki izlenimlerini açtığı youtube kanalından yayınlayan Kento Hashi, Japon takipçilerine “Türkiye’de statlar çok güvenli, maçları izlemeye gelin” çağrısı yapıyor. Vodafone Park'ta her maç öncesi ve sonrası gerçekleştirilen 3’lü çektirme ritüellerine katılan ve çok sevdiğini söyleyen Hashi, en çok “Kartal Gol Gol” tezahüratlarını söylüyor.

ANTALYA’DA HAVALARA ATTILAR

KAGAWA’NIN transferiyle Beşiktaş’a duyduğu sevgi daha da artan Kento Hashi (Neet), Antalya'daki deplasman tribününü ise unutamıyor. Kagawa’nın Antalyaspor’a 3 dakikada 2 gol attığı ilk maçını Beşiktaşlı taraftarlar ile birlikte izleyen Hashi, daha sonra kutlamalarda adeta kendinden geçti. Beşiktaşlı taraftarlar, birlikte şarkılar söyledikleri Hashi’yi, daha sonra havalara fırlattılar ve 6-2’lik galibiyeti doyasıya kutladılar.

Gunes

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki