BEŞİKTAŞ KAPTI KAÇTI!

Kara Kartal, Konya deplasmanın da Burak Yılmaz'ın 72. dakikadaki golü ile 1-0 kazandı ve yükselişine devam etti...
Haberin yayılanma tarihi:23 Kasım 2019, Cumartesi

Beşiktaş Süper Lig’in 12. Hafta Mücadelesinde Konyaspor’a Konuk Oldu

Beşiktaş son haftalarda yakaladığı çıkışı Konyaspor karşısında da sürdürdü ve Burak Yılmaz'ın attığı golle Siyah Beyazlı ekip 3 puanı zorlu deplasmanda kazanan taraf olmayı başardı. Konyaspor ise mücadelenin özellikle ilk yarısında etkili bir oyun oynamasına rağmen sahadan yenik ayrılmak zorunda kaldı. Maçın 2. yarısında da oyuncu değişikliklerinin de etkisiyle Beşiktaş daha fazla pozisyon bulan ekip oldu.

Zorlu Mücadelenin Sonunda Kazanan Beşiktaş Oldu

Sezona kabus gibi başlayan Abdullah Avcı ve öğrencileri aldıkları 3 puanla puanını 21'e yükseltti ve ligde yaşanan zorlu zirve yarışı takibini sürdürdü. Ligde son 4 haftadır aldığı sonuçlar ile taraftarlarını üzen Konyaspor ise aldığı mağlubiyet buna dur diyemedi. Alıan sonuçla ev sahibi ekip 13 puanda kalarak tehlikeli bölgenin yakınında kaldı.

Maçtan Dakikalar

Henüz mücadelenin 3. dakikada Konyaspor Milosevic'in golüyle 1-0 öne geçti. VAR'da golü kontrol eden Fırat Aydınus pozisyonun fosayt olduğunu belirtti ve iptal etti. Sağ taraftan atılan uzun topu Ömer Ali son çizgiden kafayla geriye çevirdi. Elneny'den topu söken Milosevic düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Ancak pozisyonun ardından VAR incelemesi sonucu Ömer Ali'nin pozisyonunda ofsayt tespit edildi ve Gol geçerlilik kazanmadı.

Maçta dakikalar 13'ü gösterdiğinde Beşiktaş tehlikeli gelen taraf oldu. Diaby'nin sağ kanattan yaptığı ortada savunmaya çarpan top yükseldi, hareketlenen Burak Yılmaz kaleci Serkan'dan önce hamlesini yaptı ama top az farkla dışarı gitti. Mücadelenin 21. dakikasında Konyaspor gole çok yaklaştı. Sağ kanattan gelişen Konyaspor atağında Skubic ön direğe yerden ortaladı. Uygun durumdaki Farouk Miya'nın çaprazdan yaptığı vuruşta top yandan dışarı gitti.

Rebocho Kötü Vurdu

Maçın 44. dakikasında Beşiktaş isabetli paslarla rakip ceza sahasına geldi. Elneny'nin derin pasına savunma Burak'tan önce dokundu. Seken topu takip eden Elneny pasını geriye çevirdi fakat Rebocho'dan etkili bir vuruş gelmedi. Karşılaşmada ilk yarının sonlarına doğru iki takım adına da tempo iyice düştü ve pozisyona girmekte zorlandılar. Durum böyle olunca hakem Fırat Aydınus ilk yarıyı bitiren düdüğünü çaldı ve ekipler soyunma odalarına golsüz eşitlikle gittiler. Beşiktaş, bu sezon ligde 12 maçın 10'unda ilk yarıda gol atamadı.

Burak Yılmaz Vuramadı

Mücadelenin 56. dakikasında Diaby'nin ara pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Burak Yılmaz topu önüne alıp çaprazdan şutunu attı ama top yandan dışarı gitti. Abdullah Avcı oyuna ilk müdahalesini gerçekleştirdi. Dakikalar 59'u gösterdiğinde oyuna giren isim Nkoudou oldu. Çıkan oyuncu ise Diaby oldu.

Burak Golü Attı

Maçın 72. dakikasında Beşiktaş'ın golcü ismi Burak Yılmaz golü buldu ve takımını 1-0'lık üstünlüğe taşıdı. Caner'in pasıyla sağ taraftan ceza sahasına giren Burak topu rakibinden kurtarıp önünü boşalttı ve düzgün bir gol vuruşuyla takımını öne geçirdi. Konuk ekibi öne geçiren golde asisti yapan isim Caner Erkin oldu.

Maçtan Notlar

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında İttifak Holding Konyaspor’a konuk oldukları müsabakada, ligin 11. haftasında sahasında Yukatel Denizlispor mücadelesindeki ilk 11’i sahaya sürdü.

Avcı, karşılaşmaya, Karius, Gökhan Gönül, Ruiz, Vida, Rebocho, Elneny, Hutchinson, Caner Erkin, Diaby, Ljajic ve Burak Yılmaz 11’iyle başladı. Siyah-Beyazlı ekipte Dorukhan Toköz ve Douglas sakatlıkları nedeniyle kadroda yer almadı.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki