Beşiktaş Kevin Bua Transferini Bitiriyor!

Fosonline.gr adlı internet sitesi, konu ile ilgili yaptığı haberde Beşiktaş'ın artık transferde bir adım önde oluğunu duyurdu...
Haberin yayılanma tarihi:12 Mayıs 2020, Salı

Kısa süre önce Baselli futbolcu Kevin Bua ile Siyah Beyazlıların yakın temas kurduğu aktarılırken, Yunan ekibi Olimpiakos'un araya girdiği belirtilmişti.

Beşiktaş Kevin Bua transferinde atağa kalktı... Yunan kaynaklar okuyucularına aktardığı haberde, Olimpiakos'un transferde geri çekildiğini ve Beşiktaş'ın 'daha da cesaretlendiğini' duyurdu. Fosonline.gr adlı internet sitesinin konu ile ilgili bildirdiği haber şu şekilde;

"Beşiktaş Bua İçin 'Cesaretlendi' Çünkü Olimpiakos Onu Bekletti

Son günlerde Yunanistan'da Olimpiakos'un Bua transferinde gaza bastığı yazılırken, beklenmedik bir durumla karşı karşıya kalındı. Kırmızı beyazlıların transferde geri çekildiği ve bu durumun Beşiktaş'ı bir adım öne taşıdığı aktarıldı. İsviçreli kanat oyuncusu, kendisine gelecek teklifleri bekliyor ve sezonun sona ermesinin ardından yeni takımına kavuşacağını umuyor. Evet, Bua'nın 30 Haziran'da Basel ile sözleşmesi sona eriyor ve FIFA kuralları gereğince son 6 ay istediği kulüple transfer görüşmesi yapma hakkına sahip.

Türklerin gündeminde Bua var. İsviçreli kanat oyuncusu için Olimpiakos tercihi daha yüksek gibi görünüyordu. Ancak şimdi, Olimpiakos'un Bua transferini 'dondurma' isteğinden dolayı, Kara Kartal, ibrenin kendilerine döndüğünü düşünüyor.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki