Beşiktaş Kolarov İçin Pep Guardiola'yı Bekliyor

Beşiktaş’ın çok istediği Aleksandar Kolarov’un akıbetini Manchester City’nin yeni hocası Pep Guardiola belirleyecek.
Haberin yayılanma tarihi:02 Haziran 2016, Perşembe

İspanyol teknik adam, Sırp sol beki takımda düşünmezse Siyah-Beyazlılar, transferi bitirecek.

Transfer çalışmalarını sürdüren ve Şampiyonlar Ligi düzeyinde olan oyuncuları takıma katmak isteyen Beşiktaş’ta Aleksandar Kolarov ısrarı devam ediyor...

Siyah Beyazlılar’ın daha önce de temas kurduğu Sırp sol bekin kesinlikle alınmasını isteyen teknik direktör Şenol Güneş’in, yönetimle yaptığı görüşmede “Her türlü imkanımızı kullanıp bu oyuncuyu alalım. Bize çok faydalı olacaktır” dediği kaydedildi.

Beşiktaş kanadında gelişmeler bu şekildeyken, Aleksandar Kolarov ve Manchester City’de ise her şey yeni teknik direktör Pep Guardiola’ya bağlı.

TOSİC DE DEVREYE GİRDİ 

Bu sezon İngiliz kulübünü çalıştıracak ve oldukça iddialı bir kadro kuracak olan Pep’in, Kolorov ile ilgili vereceği rapor Sİyah-Beyazlılar’ın transferine yön verecek. İspanyol teknik adam eğer Kolarov’u takımda tutmak isterse Beşiktaş’ın transferden vazgeçmekten başka şansı kalmayacak. Ancak olası gönderilmesi kararı ile birlikte Siyah-Beyazlılar devreye girecek ve oyuncunun ya bonservisini alacak ya da kiralama yoluna gidecek. Öte yandan Sırp oyuncu Dusko Tosic’in de vatandaşı Kolarov ile bir görüşme yapıp Beşiktaş’ı anlattığı ve yeni sezonda Siyah-Beyazlı takımda oynamaya ikna ettiği belirtildi.

 Htspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki