Beşiktaş Semti Siyah-Beyaz Kaldırımları Hak Ediyor Başkan

Beşiktaş tribünlerinin sevilen siması Emrah (sarı) ERTUTAN, Beşiktaş semtin kaldırımlarının Siyah-Beyaz'a boyanması için bir kampanya başlattı.
Haberin yayılanma tarihi:29 Mayıs 2015, Cuma

Beşiktaş semtinin diğer semtlere göre farklı olduğuna vurgu yapan ERTUTAN, bu anlamda Belediye Başkanı Murat HAZİNEDAR'ı göreve davet etti. 

İşte o açıklamalar;

''Beşiktaş semtine yıllardır, başka semtlerden veya başka illerden hatta farklı farklı ülkelerden insanlar geliyor. Beşiktaş bir semt takımıdır ve bu takımın kulüp binası ve stadı Beşiktaş'tadır.

Beşiktaş sayesinde, Beşiktaş ın esnafıda her hafta bu semte gelen taraftarlarımızdan iyi paralar kazanmaktadır. Burada, esnafında aynı kanıda olduguna eminim.Yanlız 1 yıldan beri söylememize rağmen, bizleri hiç dikkate almadan hareket eden sayın Murat Hazinedarın ilk geldiği günden beri bir fenerbahçeli oldugu söyleniyor. Bizlerde fenerbahçeli olmasından dolayı, böyle birseyi yapmadığını düşünür olduk.

Aslında kendisi semt için çaba gösterip birseyler yapmaya çalışıyor. Bizler bunları görüyoruz ve biliyoruz. Yanlız, bu konu artık bizim için hassaslaşmaya başladığını belirtmek istiyoruz. Kendi bağlı olduğumuz Belediyeden, kaldırımların SİYAH BEYAZ olması için talep ediyoruz. Aksi taktirde kendimimiz boyayacağız.

Ancak, Sayın Murat Hazinedar'ıda ezip geçmek istemiyoruz. Lütfen Beşiktaş semtinin kaldırımlarını SİYAH BEYAZ'a boyatsın. Barbaros bulvarı, Şair nedim, Ihlamur dere ve ara sokakların Siyah Beyaz olması.Göz zevkinbi bozmazsa tabi''.

Saygılarımla

Emrah ERTUTAN

YorumlarToplam 1 Yorum Yapılmış.     'SENDE YORUM YAP'

Gökhan Yavuz
29 Mayıs 2015, Cuma, 16:40
SEMTİN KALDIRIMLARI SİYAH BEYAZ OLSUN...




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki