BEŞİKTAŞ SENİCA İLE ANLAŞTI!

2 kulüp el sıkıştı, anlaşma tamam...
Haberin yayılanma tarihi:01 Şubat 2021, Pazartesi

Slovakya Süper Lig ekibi Senica, Beşiktaş ile ortaklık anlaşmasına vardığını duyurdu ve bu anlaşmanın detaylarını açıkladı.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, geçtiğimiz günlerde Slovakya Süper Lig ekiplerinden Senica'nın yöneticilerini ağırlamıştı. Senica sportif direktörünün yaptığı açıklama ile bu görüşmenin detayları ortaya çıktı. Senica Sportif Direktörü Filip Holec kulübün internet sitesindeki sözlerinde iki kulübün ortaklık anlaşması yaptıklarını duyurdu.

Bu ortaklık uyarınca kulüpler arasında oyuncu değiş-tokuşu da olacağını belirten yönetici, neler yapılacağını şu şekilde sıraladı:

Beşiktaş Slovak ekibinin altyapısındaki yetenekli futbolculardan oyuncu seçebilecek. Senica kulübü de  profesyonelliğe geçiş evresindeki U19 oyuncularını değerlendirme fırsatı edinecek.Scouting Alanında İki Kulüp İş Birliği Yapacak. Beşiktaş’a gitmeden yolu Senica takımından geçecek Siyah-Beyazlıların scout veri tabanındaki isimlerle ilgili iki kulüp iletişim halinde olacak. 100'üncü kuruluş yılında bulunan Slovakya ekibinin, Beşiktaş ile bu doğrultuda özel bir maçta karşılaşması da ihtimal dahilinde.

Milliyet

Etiketler: Senica   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki