Beşiktaş Taraftarı Gibisi Dünyada Yok

Beşiktaş'ın yeni transferi Atınç Nukan, BJK TV'de açıklamalarda bulundu.
Haberin yayılanma tarihi:02 Eylül 2016, Cuma

Atınç, 33 numaralı formayı Mario Gomez'e ödünç verdiğini ve bu formayı yeniden aldığını ifade etti.

Almanya ile Türkiye arasında farkılıklar olduğunu ifade eden Atınç, "Sistem ve disiplin diyebilirim daha çok sistematik çalışıyor herkes pek fazla duyguya yer yok. Kazanınca veya kaybedince üstünde durmuyorlar hemen geçiyorlar ben öyle yapamıyorum" dedi.

"BEŞİKTAŞ'A TRANSFER OLMAK İÇİN ISRARCI OLDUM" 

Beşiktaş'a transfer olmak için ısrarcı olduğunu dile getiren Atınç, "Tabi Rangnick ile olan ilişkimiz çok iyi. Çok büyük bir insan bakış açısı taktikleri bir futbolcuya kattıkları inanılmaz. O benim dönmemi istememişti ama ben ısrar edince iyiliğimi istedi ve izin verdi.Dediğim gibi çok büyük bir futbol adamı." ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ TARAFTARI GİBİ GÖRMEDİM"

Beşiktaş taraftarının eşsiz olduğunu vurgulayan Atınç, "Burada 1 sene 2 sene oynayan yabancı futbolcular bile gitmek istemiyor ben 11 yılımı verdim burada doğup büyüdüm benim için de çok zor olmuştu. Beşiktaş taraftarı gibisi dünyada yok. Eski takım arkadaşlarım bu kadar tutkulu bir taraftar görmedik dediler." şeklinde konuştu.

"BEŞİKTAŞ'TAN HİÇ KOPAMADIM" 

Beşiktaş ile olan ilişkisini hiçbir zaman kopartmadığını ifade eden Atınç, "Arena'ya çıkmayı heyecanla bekliyorum. kutlamalarda bile heyecanlanmıştım. Ben giderken de söylemiştim en büyük hayalim Arena'da şampiyonlıuk yaşamak. Teklif gelmeden önce antrenmandan çıktım. Kura çekimini izledim sanki Beşiktaş'ta oynuyormuş gibi. Bence iyi bir grup. Tabii ki zor maçlar olacak orası Şampiyonlar Ligi. Zaten Şampiyonlar Ligi'nde oynayan her takım özeldir. Orası futbolun en üst düzeyi kulüpler bazında. İnşallah basarılı oluruz." şeklinde konuştu.

Bjk.com.tr

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki