BEŞİKTAŞ TARAFTARININ 45 YILDIR TOPLANDIĞI MEKANI EMRE KOCADAĞ ALARAK DAĞITTI!

On binlerce Siyah Beyazlı taraftarların her maç öncesi toplanma 45 yıllık ünlü Kazan Meyhanesi kapanıyor, yerine Espressolab açılıyor...
Haberin yayılanma tarihi:01 Haziran 2024, Cumartesi

'DOSTLUK KAZANDI'' EFSANESİ SON BULUYOR;

Beşiktaş’ın sembolü olan 45 yıllık Kazan Meyhanesi’nin kapatılması çok konuşulmuştu. Semtin en eski taraftarların toplandıkları yerlerin başında gelen ''Beşiktaş'ta Dostluk Kazandı'' sloganıyla yıllardır anılan mekanın nereye taşınacağı henüz bilinmezken, yerine açılacak Espressolab’ın son yıllardaki yükselişi dikkat çekiyor.

YENİ PATRON İKTİDARA YAKIN BİR İSİM EMRE KOCADAĞ!

Espressolab, Sütiş markasının da sahibi Kocadağ Ailesi Şirketleri’nin üçüncü kuşak yöneticisi olan Emre Kocadağ’ın 300 bin liralık sermayeyle kurduğu girişim.

Emre Kocadağ ilk şubesini 2015 yılında İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin Santral İstanbul kampüsünde açmıştı. Ardından hem yurt içinde hem de yurt dışında kısa sürede birçok şube açtı. Espressolab’ın özelikle son yıllarda İstanbul’un en nezih semtlerinde açtıkları şubeler dikkat çekiyor.

Son Olarak 45 Yıldır Beşiktaş’ta Hizmet Veren Meşhur Kazan Meyhanesi’nin Yerinede Espressolab Şubesi Geliyor.

Kocadağ Ailesi Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ 6 yıl önce verdiği röportajda da Sütiş markası için Suudilerin 80 milyon dolarlık teklifini reddettiklerini 100 milyon dolar verseler de kabul etmeyeceklerini açıklamıştı.

Yeniçağ

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki