BEŞİKTAŞ TÖRE'DEN UMUDUNU KESTİ!

Siyah Beyazlılar bu sezonda toplamda 10 karşılaşmada, 275 dakika forma giyen tecrübeli oyuncu, buna karşın çok verimsiz bir tablo çizdi. Bu durum istatistiklere de yansıdı....
Haberin yayılanma tarihi:21 Ekim 2021, Perşembe

SEZON SONU YOLCU GİBİ

Tecrübeli futbolcu 10 maçta 275 dakika oynadı. Gol ya da asist üretemezken, 160 kez topla buluştu. Bunların 68'ini kaybetti. Töre, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde iç sahada oynanan ve 4-1'lik skorla kaybedilen Portekiz ekibi Sporting Lizbon karşısında taraftarların tepkisiyle karşılaştı. Gökhan Töre, söz konusu müsabakalarda henüz gol ya da asist katkısı yapamadı. Töre bununla beraber 160 kez topla buluşurken, bunların 68'ini kaybetmesi dikkat çekti. 29 yaşındaki futbolcunun Beşiktaş ile olan sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecek.

Batshuayi'ye Yoğun Terapi

Siyah Beyazlıların Belçikalı golcüsü Michy Batshuayi, Beşiktaş formasıyla önceki gün Sporting maçında etkisiz bir görüntü sergilemişti. Birçok kez önemli pozisyonlar bulmasına rağmen topu bir türlü filelerle buluşturamayan tecrübeli futbolcu, maç sonunda büyük üzüntü yaşamıştı. Bir topu da direkten dönen yıldız oyuncu ile özel görüşme gerçekleştiren teknik ekip, yıldız oyuncuya moral ve motivasyon yüklemesi yaptı. Pazartesi günü Galatasaray ’la oynanacak derbide üzerine büyük sorumluluk düşecek olan Batshuayi’ye terapinin maç gününe kadar devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 7 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki