Beşiktaş Tottenham'la Yarışıyor

Siyah-Beyazlılar'ın gözdesi Evgen Konoplyanka için Tottenham da devreye girdi. İngiliz ekibinin, bonservisi elinde bulunan Ukraynalı yıldızla bu hafta görüşeceği ancak Beşiktaş'ın da bu oyuncu için son ana kadar girişimlerini sürdüreceği öğrenildi. Gelecek sezonda hem ligde hem de Avrupa'da büyük başarılar yakalayacak bir kadro oluşturmak için düğmeye basan Siyah-Beyazlılar, Ukrayna ekibi Dnipro'yla sözleşmesi sona eren Evgen Konoplyanka'yı gündemine almıştı.
Haberin yayılanma tarihi:17 Haziran 2015, Çarşamba

Kulübün dış ilişkilerden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları'nın bizzat görüştüğü 25 yaşındaki 10 numaranın, bu hafta İngiltere Premier Lig ekibi Tottenhham'la da masaya oturacağı ortaya çıktı. Kulübün Arjantinli menaceri Mauricio Pochettino'nun isteği üzerine harekete geçen Ada temsilcisinin, başarılı futbolcuyu kadrosuna kazandırma konusunda kararlı olduğu bildirildi. Fanatik'e yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'ta oynamak isterim ancak bunun için şartlarda anlaşmamız lazım" diyen Ukraynalı yıldızın, yıllık 4 milyon Euro'luk talebinden geri adım atmamasına rağmen Siyah-Beyazlılar, bu futbolcunun transferini son ana kadar zorlamayı planlıyor.

Dnipro'nun da teklifi hazır

Evgen Konoplyanka'yla sözleşmesi sona eren Dnipro da, başarılı oyuncuyla kontrat yenilemek için nabız yokladı. Piyasa değeri 20 milyon Euro'nun üzerinde bulunan futbolcusunu elinden kaçırmak istemeyen Ukrayna ekibinin, forvet arkasında da görev yapabilen Konoplyanka'ya yeni kontrat için yıllık 3 milyon Euro vermeye hazır olduğu öne sürüldü.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki