''BEŞİKTAŞ TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ OLACAK'"

Futbol Akademisi Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu Görevine Getirilen Mehmet Ekşi, Basın Toplantısında Açıklamalarda Bulundu...
Haberin yayılanma tarihi:10 Eylül 2020, Perşembe

"TÜRKİYE'DE VE AVRUPA'DA TECRÜBELİYİM"

"Sayın Ahmet Nur Çebi ve Sayın Sergen Yalçın'ın daveti üzerine yeniden Beşiktaş'tayım. Ben de heyecanlıyım. Tecrübelerimi Beşiktaş'a vereceğim için mutluyum. İnşallah Beşiktaş'ı en kısa sürede istediğimiz yere  taşıyacağız. Beşiktaş 'Bırakma beni' dedi. Ben de 'Bırakmam seni' dedim ve geldim. Ben çok deneyimli bir teknik adamım. 40 yıldır bu işin içindeyim. Türkiye'de ve Avrupa'da tecrübe kazandım. 100 yılın altyapısı sloganıyla göreve geldik. Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra 10 yıl TFF'de çalıştım. 20 kez UEFA'nın düzenlediği eğitimlere katıldım. Birçok ülkenin altyapısını inceledim. İddialı konuşacağım; Türkiye'nin en iyisi olacağız, bu konuda endişem yok. 1000 kişilik izleyici grubu oluşturacağız."

"TÜRKİYE'NİN EN İYİSİ OLACAĞIZ"

"Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra 10 yıl TFF'de çalıştım. 20 kez UEFA'nın düzenlediği eğitimlere katıldım. Birçok ülkenin altyapısını inceledim. İddialı konuşacağım; Türkiye'nin en iyisi olacağız, bu konuda endişem yok. Kendi ekonomimizi yaratarak yolumuza devam edeceğiz. Dünyada 1000 kişilik izleyeceği grubu oluşturacağız. Bunların çoğu gönüllü olacak. Beşiktaş'ta futbol oynamış kişileri dünyanın neresinde olursa olsun scout sistemimizde kullanacağız. 100 kişilik ekiple başlayacağız. 50 kişi 13-14 yaş gruplarında, 50 kişi üst yaş gruplarında olacak"

"22 BÖLGEDE SCOUT ÇALIŞMASI"

"Aşağıdan yukarıya giden yolu en iyi şekilde Mehmet Ekşi ve Sergen Yalçın biliyor. Biz altyapıdan geldik, Serpil Hamdi Tüzün ile çalıştık. Bizler de müthiş oyuncular üreteceğiz. Beşiktaş akademisinin bir şubesini de Almanya'da yapacağız. Türklerin yoğun olduğu 22 bölgede scouting çalışmalarımız olacak."

EKŞİ'DEN BATUHAN KARADENİZ AÇIKLAMASI

"Batuhan Karadeniz ile ilgili açıklamalarım var; "Beşiktaş ve A Milli Takım 10 yıl santrafor aramasın" dedim. Çok yetenekli bir oyuncuydu ama suçun yarısını ben de alıyorum. Elimizden geleni yaptık. Kendisiyle ve babasıyla defalarca konuştuk. O dönem Beşiktaşlı yöneticilere yalvardım "Ne olur göndermeyin?" dedim. Beşiktaş'taki disiplin onu futbolcu yapabilirdi. Gitti ve dışarıda o kaliteyi bulamayınca kontrolsüz kaldı, yazık oldu."

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki