Beşiktaş Üçüncü Yıldızı İstiyor!

Kulüp yönetim kurulu üyesi Işık: "Yeni sezonda üçüncü yıldızı takacağız. Transferde çok titiz çalışıyoruz. Geçen seneden daha iyi olacağız. Taraftarımız rahat olsun" dedi.
Haberin yayılanma tarihi:15 Ağustos 2016, Pazartesi

Beşiktaş Kulübü İletişimden Sorumlu  Yönetim Kurulu Üyesi Candaş Tolga Işık, Spor Toto Süper Lig'de yeni sezonu da  şampiyon olarak tamamlayarak üçüncü yıldızı takacaklarına inandığını söyledi.
 
Işık yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın şampiyon kadrosunu  koruduğunu ve transfer sezonu bitene kadar yapılacak takviyelerle daha iyi hale  geleceklerini belirtti.
  
Başkan Fikret Orman yönetiminde transfer komitesinin çalışmalarını  sürdürdüğünü aktaran Işık, "Yeni sezonda üçüncü yıldızı takacağız. Avrupa'da da  Beşiktaş'tan daha çok söz ettireceğiz. Başkanımızın transferde prensipleri var.  Bütçeye uygun davranmaya gayret ediyor. Beşiktaş'ın parasını harcadığı için çok  titiz çalışıyor. Transfer komitesi kılı kırk yararak iş yapıyor. Transfer  sezonunun bitmesine daha vakit var. Geçen seneden daha iyi olacağız. Taraftarımız  rahat olsun." ifadelerini kullandı.
 
 "Futbolcularımız büyük olgunluk gösterdi"
 
Galatasaray'la oynanan ve penaltılarla kaybettikleri Turkcell Süper  Kupa maçına da değinen siyah-beyazlı yönetici, kupanın sahibi olan rakiplerini  tebrik eden Beşiktaşlı futbolcuların büyük olgunluk gösterdiğini dile getirdi.
 
Futbolun, kazanma endeksli kültürden uzaklaşması gerektiğini belirten  Işık, şunları kaydetti:
 
"Başkanımız da teknik direktörümüz de futbolu spor olarak gören,  şiddetten uzaklaştırmaya çalışan insanlar. Sporun içinde kazanmak da var  kaybetmek de. Beşiktaşlı taraftarların açtığı 'Bu vatan şerefimiz, demokrasi  hakkımız' pankartı bin tane galibiyete bedeldi. Futbolun içine saha dışındaki güzellikleri de katmak lazım. O pankartı görünce hepimizin gözleri doldu.  Futbolun buna ihtiyacı var. Darbeye, teröre karşı duruşumuza aykırı bir şey  yapmadık. Taraftarlarımızın tavrı da müthişti. Şiddetin içine girmeyen, birlik ve  beraberlik ortamını bozmayan hava içindeydi."


Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 9 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki