BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE BELOTTİ İÇİN KAPIŞIYOR!

Süper Lig'in iki devi Beşiktaş ve Fenerbahçe, ocak ayında forvet hattına takviye yapmak istiyor...
Haberin yayılanma tarihi:24 Aralık 2023, Pazar

İki Ezeli Rakibin Gündeminde Gelen Futbolcu Andrea Belotti;

Ara transfer dönemine sayılı günler kala Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta transfer çalışmaları hız kazandı. İki ezeli rakip de ocak ayında forvet hattına takviye yapacak. Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Aboubakar'ın, Fenerbahçe'de ise takımdan ayrılması beklenen Michy Batshuayi'nin yerine gündeme gelen isim Andrea Belotti oldu.

ROMA'DAN ANDREA BELOTTI KARARI

İtalyan ekibi Roma, devre arasında birçok futbolcuyla yollarını ayırarak kadroda büyük bir değişim yapmak istiyor. Üzeri çizilen futbolculardan birisi de Andrea Belotti oldu. İtalyan basını, Roma'nın Ocak-Haziran ayları arasında gerçekleştireceği kadro devriminde Andrea Belotti ile de yolların ayrılacağını yazdı. Bu gelişme üzerine yıldız oyuncu, hem Fenerbahçe'ye hem de Beşiktaş'a önerildi.

DEVRE ARASINDA TRANSFER DERBİSİ YAŞANACAK

İki ezeli rakibin de ocak ayında Andrea Belotti için devreye girmesi bekleniyor. Kariyeri boyunca Palermo, Torino ve Roma gibi takımlarda forma giyen Belotti, eğer bu transfer gerçekleşirse kariyerinde ilk kez İtalya dışına çıkmış olacak. Bu sezon 17 maçta Roma formasını terleten Belotti, 6 gol ve 2 asist üretti. İtalya Milli Takımı'nda da 44 maçta forma giyen Belotti, 12 gol attı.

Akşam

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki