BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY FOFANA İÇİN KAPIŞIYOR!

Yeni yönetimiyle birlikte ara transferde kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş ve belirlediği bölgelere takviye yapmayı planlayan Galatasaray Al Nassr'ın yıldızı için transferde karşı karşıya gelmiş durumda...
Haberin yayılanma tarihi:07 Aralık 2023, Perşembe

TRANSFER HAMLELERİ BAŞLADI;

Ara transfer dönemi yaklaşırken Süper Lig'in devleri arasındaki transfer rekabeti de kendini göstermeye başlamış durumda. Yeni yönetimiyle kadrosunu güçlendirmek isteyen Beşiktaş ve belli bölgelere takviye adına çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Al Nassr'ın yıldız ismi için temaslarda bulunuyor.

BEŞİKTAŞ İLE AL NASSR ARASINDA ANLAŞMA

Beşiktaş'ta yeni başkan Hasan Arat, seçim öncesi yaptığı bir açıklamayla dikkat çekmişti. Suudi Arabistan'a giden Arat, Al Nassr Başkanı Musalli Al-Muammar ile buluşmuş ve Beşiktaş ile Al Nassr arasında futbolcu transferinde iki kulübün birbirlerine öncelik sağlaması konusunda prensip anlaşmasına varıldığını duyurmuştu.

HEDEFTEKİ İSİM SEKO FOFANA

Fransız basınından Allez Lens, Beşiktaş'ın Al Nassr'ın sezon başında kadrosuna kattığı orta saha Seko Fofana'yı transfer etmek istediğini belirtti. Suudi Arabistan ekibinin yaz aylarında 25 Milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek Lens'tan kadrosuna kattığı başarılı orta sahanın Türkiye'den tek talibi Beşiktaş değil.

GALATASARAY DA DEVREDE

Yaz transfer döneminin sonunda orta sahaya yaptığı Tanguy Ndombele hamlesinden istediği verimi alamayan Galatasaray, bu bölgeye yeni bir ismi eklemek istiyor. Allez Lens, Seko Fofana konusunda Galatasaray'ın da devrede olduğunu ve Beşiktaş ile bir transfer yarışı verdiğini belirtti.

İSTEDİĞİ ŞANSI BULAMADI

Al Nassr, yaz transfer döneminde 25 Milyon Euro vererek Lens'tan kadrosuna kattığı 28 yaşındaki orta sahaya şu ana kadar beklenen şansı verebilmiş değil. Ligde 10 maça çıkan Seko Fofana, toplam 525 dakika süre alabildi. AFC Şampiyonlar Ligi'nde ise 2 maça çıkan Fofana, 95 dakika sahada kalabildi.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki