BEŞİKTAŞ VE GALATASARAY'IN TRANSFER SAVAŞI!

Transfer sezonu devam ederken, kulüpler arasında da kıyasıya rekabet yaşanıyor...
Haberin yayılanma tarihi:23 Temmuz 2022, Cumartesi

HERŞEY ŞAMPİYONLUK KUPASI İÇİN!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve kamp süreçlerine devam eden Galatasaray ve Beşiktaş için flaş bir iddia ortaya atıldı. İki kulübün de bir dünya yıldızının peşinde olduğu belirtildi. İki takımda mutlak şampiyonluk parolasıyla Süper Lig'e hazırlanıyor.

KARTAL TRANSFER DÖNEMİNE HIZLI GİRDİ

Siyah-beyazlılar Wout Weghorst, Jackson Muleka, Romain Saiss, Gedson Fernandes, Emrecan Uzunhan ve Cenk Tosun transferleri ile sezona güçlü bir giriş yapmak istiyor. Transfer sezonunun yarısı geride kalırken diğer yarısında hareketli saatler kulüpleri bekliyor.

ADA BASINI YAZDI

Liga Blatt'ın Football Insider adlı sayfadan derlediği habere göre 4 büyüklerden Beşiktaş ve Galatasaray'ın Manchester United ile sözleşmesi biten Juan Mata için yarıştıkları belirtildi. Bonservisi elinde bulunan yıldız futbolcu için Premier Lig takımları da devrede.

TÜRKİYE Mİ? İNGİLTERE Mİ?

Mata, kariyerine Real Oviedo Altaypısı'nda başlamış ve Real Madrid alt yaş kategorilerinde forma şansı bulmuştur. İspanyol futbolcu, Valencia, Chelsea ve Manchester United formaları giymiştir. 34 yaşındaki yıldız futbolcu Premier Lig'de iki kulüpte forma giyerken üçüncü kulübününde Leeds United olabileceği iddia ediliyor. Kariyerinde birçok başarıya imza atan Juan Mata'nın 2.5 Milyon Euro güncel piyasa değeri bulunmaktadır.

İŞTE O HABER

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki