Beşiktaş ve Roma Viktor Kovalenko İçin Kapışıyor!

Beşiktaş'ın istediği Viktor Kovalenko'ya talip çıktı...
Haberin yayılanma tarihi:18 Nisan 2020, Cumartesi

Corona virüsü sebebiyle lige verilen arada transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, ekonomik olarak uygun isimlere yöneldi.

Siyah-beyazlı ekibin listesinde sezon sonu takımı Shakhtar Donetsk'le sözleşmesi bitecek olan Viktor Kovalenko da var. Ancak Süper Lig ekibi bu transferde yalnız değil. İtalyan basınına göre, Roma da 24 yaşındaki oyuncunun peşinde.

ESKİ HOCASI ROMA'YA İSTİYOR

Beşiktaş'ın listesinde yer alan isimlerden biri de Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk'le sözleşmesi sona erecek olan Viktor Kovalenko. Siyah-Beyazlı takımı bu transferde bekleyen zorlu bir rakip var. İtalyan basınından Siamo la Roma'nın haberine göre Roma, Ukraynalı orta saha ile ilgileniyor.

24 yaşındaki futbolcuyu, 2016-19 yılları arasında Shakhtar Donetsk'i çalıştıran ve şu an Roma'nın hocası olan Paulo Fonseca istiyor. Fonseca, eski öğrencisini alarak kadrosunu güçlendirmenin planını yapıyor.Yaz transfer döneminde Beşiktaş ile Roma arasında zorlu bir transfer yarışı yaşanabilir.

VİKTOR KOVALENKO KİMDİR?

Viktor Kovalenko, 14 Şubat 1996 yılında Ukrayna'da doğdu. Futbola Shakhtar Donetsk altyapısında başlayan Viktor Kovalenko, 2015 yılında A takıma yükseldi. 24 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon 21 maçta 2 gol atıp, 1 asist gerçekleştirdi.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki