BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ BÜTÇEYİ HAZIRLADI!

Beşiktaş, sermaye artışına giderek 240 Milyon TL’lik sermayesinin 840 Milyon TL’ye çıkarılmasına karar verdi. Yönetimin, oluşacak bütçenin büyük bölümünü transferde kullanması bekleniyor...
Haberin yayılanma tarihi:03 Nisan 2024, Çarşamba

RESMEN DUYURULDU;

KAP’a yapılan açıklamaya göre, Şirket Esas Sözleşmesi’nin 6. maddesinin vermiş olduğu yetkiye istinaden şirketin 1,2 Milyar TL olarak belirlenen kayıtlı sermaye tavanı içerisinde 240 Milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin tamamı nakden (bedelli) karşılanmak suretiyle 600 Milyon TL (yüzde 250) artırılarak 840 Milyon TL’ye çıkartılmasına karar verildi. Beşiktaş'ın transfer gündemine dair detaylara göz atalım... 

En Büyük Bütçe Transferde!

Bu gelişmeyle beraber Beşiktaş Kulübü, maddi kaynak alanını genişletti. Siyah-Beyazlı idarecilerin, oluşacak bütçenin önemli bir bölümünü transfer döneminde kullanması bekleniyor. En büyük bütçenin, golcü transferinde kullanılması planlanıyor.

Gözler Yıldızlara Çevrildi!

Bu doğrultuda Kara Kartal’ın listesinde; Hollanda Ligi ekiplerinden Az Alkmaar forması giyen Yunan golcü Vangelis Pavlidis, Bundesliga devi Leverkusen’in Çek golcüsü Patrik Schick ve Hoffenheim’da kiralık olarak forma giyen Burnley’li futbolcu Wout Weghorst var.

Almanya’dan talipler Var...

Bundesliga ekibi Dortmund’un yıldız orta sahası Salih Özcan’ı da listesine ekleyen Kara Kartal, A Milli futbolcu için temaslara başladı. İngiltere Premier Lig ve Almanya’dan da talipleri bulunan başarılı futbolcunun, kararını sezon sonunda vermesi bekleniyor.

Youcef Atal Radara Girdi

Beşiktaş’ın yeni transfer komitesi, Adana Demirspor’un 27 yaşındaki Cezayirli sağ beki Youcef Atal’ı gözüne kestirdi. Şubat ayında geldiği Adana Demirspor ile kontratı sezon sonunda bitecek 27 yaşındaki Cezayirli’nin temsilcisi ile ilk görüşmenin bu hafta içinde yapılması bekleniyor. 5 maçta 1 gol atan, 1 de asist üreten ve hızı ile dikkat çeken Atal’ın kadroya katılması durumunda Onur ile yollar ayrılacak.

Steven Berghuis’e 2.2 Milyon Euro!

Kartal’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Siyah-Beyazlılar’ın geçtiğimiz hafta yeniden temaslara başladığı Ajax’ın Hollandalı yıldızı Steven Berghuis’le görüşmelerini ilerlettiği ve oyuncuya resmi teklifte bulunduğu öğrenildi.

Yönetimin, Berghuis’e, 2 Milyon 250 Bin Euro’dan 2 yıllık sözleşme önerdiği belirlendi. 32 yaşındaki kanat oyuncusunun da Siyah-Beyazlılar’dan senelik 3 Milyon Euro ve imza parası talep ettiği bildirildi.

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki