BEŞİKTAŞ YÖNETİMİNE TEKLİF YAĞIYOR!

Beşiktaş’ta yabancı oyunculara yurt dışından çok sayıda teklif olduğu ortaya çıktı...
Haberin yayılanma tarihi:12 Haziran 2024, Çarşamba

10 FUTBOLCUYA VEDA VEDA;

Gözden çıkarılan isimlerin yanı sıra kadroda tutulması planlanan birçok oyuncunun Avrupalı kulüplerin radarında olduğu belirlendi. Kadrosunda 17 yabancısı bulunan Siyah-Beyazlılar yeni sezonda statü gereği A takım listesine en fazla 12 yabancı yazabilecek. Yeni transferlere yer açabilmek için 9-10 yabancıyla mutlaka yolları ayırmanın hesaplarını yapan yönetim, yurt dışından gelen tekliflerle bu yolda daha da umutlandı.

YÖNETİME TEKLİF YAĞIYOR

Gözden çıkarılan Aboubakar, Amartey, Rosier, Onana, Montero ve Hasic’le ciddi biçimde ilgilenen kulüpler olduğu aktarıldı. Rebic’e ise şimdiye kadar hiçbir ekibin talip olmadığı vurgulandı. Yeni sezonun planlamasında yer alan Colley, Muleka, Gedson ve Masuaku’nun da talipleri var. Colley’in İtalya’dan, Muleka ve Masuaku’nın Fransa’dan teklif aldığı belirtildi. Gedson’la ise Suudi Arabistan kulüpleri ilgileniyor.Beşiktaş, Portekizli oyuncuyu satarsa bonservis bedelinin yarısı Benfica’ya gidecek.

13 MİLYON EURO'LUK OPERASYON

Yönetim Kurulu Danışmanı Friedel'ın ilk etaptaki görevi belli oldu. Siyah- Beyazlı yönetim, öncelikli olarak takımda düşünülmeyen isimlere kulüp bulunmasını talep etti. Fotomaç'ın haberine göre Kara Kartal; Aboubakar, Rebic, Rosier, Amartey ve Onana'yı Friedel'a iletirken, İngiltere'den talipleri olduğu konuşulan Chamberlain'in de ayrılığına sıcak bakıldığı öğrenildi.

Beşiktaş'ın hedefi, yeni transferlere hem yer hem de bütçe açmak. Bu isimler içinde 3.5 milyon euro kazanan Aboubakar zirvede yer alırken, Rebic ve Chamberlain 2.5 milyon, Amartey 1.7 milyon, Rosier 1.3 milyon ve Onana ise 1.5 milyon euro alıyor. 6 ismin toplam maliyeti 13 milyon euro'yu buluyor.

Skorer

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki