Beşiktaş'a 18 Maçtır Gol Atamayan Forvet!

Devreyi topladığı 30 puanla, lider Sivasspor'un 7 puan arkasında 5. sırada tamamlayan Beşiktaş, gözünü forvet transferine dikti...
Haberin yayılanma tarihi:06 Ocak 2020, Pazartesi

Burak Yılmaz'ın sık sakatlanması ve Güven Yalçın ile Umut Nayir'in beklentileri karşılayamaması, Siyah-Beyazlılarda forvet transferini gündeme getirdi.

Mario Balotelli ve Cenk Tosun ile adı anılan Beşiktaş'ta son olarak gündeme gelen isim Enner Valencia oldu. Ekonomik anlamda kötü günler geçiren Beşiktaş'ta, futbolcu satışı da gündemde. Adem Ljajic ile yolların ayrılmasının planlandığı Beşiktaş'ta, buradan gelecek parayla transfer yapılabilecek...

İLK HEDEF FORVET!

Beşiktaş'ta transferdeki ilk hedef forvet bölgesi... Kartal, Burak Yılmaz'ın sık sakatlanmasının ardından bu bölgeye kalitesi tartışılmayacak bir isim transfer etmek istiyor. Siyah-beyazlılarda daha önce Mario Balotelli ve Cenk Tosun isimleri gündeme gelirken, Tigres forması giyen Enner Valencia da listenin ilk sıralarında bulunuyor.

İLK GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ!

Daha önce Premier Lig ekiplerinden West Ham United ve Everton formaları giyen Enner Valencia için ilk temaslar başladı. Beşiktaş, 4 Milyon Euro piyasa değeri bulunan yıldız golcüyü kiralamak istiyor. Kulübün ekonomisini de düşünen Beşiktaş'ta yönetim, Valencia'nın menajeriyle ilk görüşmeyi gerçekleştirdi.

BEŞİKTAŞ'A SICAK BAKIYOR!

Yeniden Avrupa'da forma giymek istediği öğrenilen Enner Valencia, Beşiktaş'ın teklifine sıcak bakıyor. Ancak Valencia'nın bu sezonki performansı, olası bir transferde taraftarları kızdıracak cinsten.

18 MAÇTA GOLÜ YOK!

Enner Valencia, bu sezon Tigres formasıyla çıktığı 18 karşılaşmada gol sevinci yaşayamadı. Yıldız futbolcunun bu karşılaşmalarda 2 asisti bulunuyor.

Sabah

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki