BEŞİKTAŞ'A 2 DİEGO BİRDEN!

İspanya'nın en çok satan spor gazetesi AS'ın Atletico Madrid muhabiri Jorge Garcia, Beşiktaş'ın transfer gündemindeki iki eski Atleticolu Godin ve Costa ile ilgili önemli bilgiler verdi...
Haberin yayılanma tarihi:22 Temmuz 2021, Perşembe

KARA KARTAL'IN TEKLİFİ MASADA

Radyospor'a canlı yayın konuğu olan Garcia, "Diego Costa, Benfica'yı tercih ediyor. Ama kulüp içerisinde onunla ilgili iki farklı görüş var. Şu anda cezaevinde olan eski başkan Viera, Costa ile anlamıştı. Teknik direktör Jorge Jeusus da onu istiyordu. Fakat geçici olarak başkanlık görevine getirilen Rui Costa, hazır bir forvet istiyor. Costa, Benfica'nın anlaşmayı resmileştirmesini bekliyor. Ama Beşiktaş'ın teklifi de masada" dedi.

Godin Cagliari Yönetimiyle Görüşecek

Uruguaylı stoper Diego Godin'in Copa America'dan dolayı hâlâ tatilde olduğunu belirten Jorge Garcia, "İtalya'ya döndüğünde Caglari yönetimiyle konuşacak. İtalyan kulübü yüksek ücret alan futbolculardan indirim isteyecek. Onların başında Godin geliyor. Oyuncu bunu kabul etmezse, satış talep edecekler. Godin bir açıklama yaptı. Çok sayıda teklif olduğunu, bunlardan bir tanesinin Türkiye'den bir diğerinin de Rusya'dan geldiğini söyledi. Her şey Caglari yönetimiyle yapacağı görüşmeye bağlı" şeklinde konuştu.

Ajansspor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki