BEŞİKTAŞ'A 40 BİN EURO İÇİN AĞIR SÖZLER!

Beşiktaş Esport eski kadın LoL takımı kaptanı 'Wolf' lakaplı Nicole Solvmose, kulübün kendisi ve arkadaşlarına önemli miktarda borcu olduğunu belirtti...
Haberin yayılanma tarihi:14 Mart 2020, Cumartesi

'Beşiktaş beni ve takımımı 40 bin euro dolandırdı' diyen Wolf, sosyal medya hesabından, konuyla ilgili detaylı bir açıklama yayınlayarek süreci buradan anlattı.

Uzunca bir süre ödemelerin yapılmadığını belirten sporcu, kendisine yetkililer tarafından içinde bulundukları durumun anlatılarak buna gerekçe oluşturulduğunu aktarıp şöyle dedi:

BORÇ 40 BİN EURO

“Kendilerinden aldığım yüzlerce telefon aramasıyla hep ertelendim, para geldiğinde benim takımımın öncelikli olacağı anlatıldı ancak ödeme yapılmadı. Beşiktaş’ın şimdi bana ve takımıma 40 Bin Euro borcu var. Biz onlara yeteri kadar sabır gösterdik. Paramızın ödeneceğine dair herhangi bir açık emare görünmüyor, üzgünüm”.

Beşiktaş Esports kadın takımı geçtiğimiz yıl Avrupa’da şampiyonluk yaşamıştı. Beşiktaş League of Legends takımı finalde S2V'yi 2-1 ile geçerek Women's Esports League şampiyonu olmayı başardı.

Milliyet

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki