Beşiktaş’a Fırtına Bek

Siyah-beyazlılar hızıyla baş döndüren Luis Pedro Cavanda için Lazio Kulübü’nün kapısını çaldı. Bonservis için 2 milyon Euro’yu gözden çıkaran yöneticiler futbolcuyla da temasa geçtiler ve 4 yıllık sözleşme önerdiler.
Haberin yayılanma tarihi:27 Haziran 2015, Cumartesi

Beşiktaş, transfer arayışlarında bu kez rotasını İtalya’ya çevirdi. Teknik direktör Şenol Güneş’in istediği özelliklerdeki bir sağ bek için uzun süredir araştırma yapan yöneticiler, Lazio takımında oynayan Luis Pedro Cavanda’da da karar kıldılar.

25 yaşındaki futbolcu için 2 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkaran yönetimin İtalyan kulübüyle ilk görüşmeyi yaptığı da öğrenildi. 2018’e kadar sözleşmesi bulunan Cavanda’ya ise 4 yıllık anlaşma önerisi yapıldı.

GÜNEŞ ONAY VERDİ

Siyah beyazlı yönetim Cavanda ile ilgili de teknik direktör Şenol Güneş’e bilgi verdi. Güneş’in de maç kasetlerini izledikten sonra transferi onayladığı ifade edildi. angola doğumlu olan, 21 yaşına kadar Belçika’nın genç milli takımlarında forma giyen Cavanda, daha sonra İtalya’yı tercih etti. 2007’den bu yana Lazio’nun kadrosunda yer alan Cavanda, özellikle hızıyla dikkat çekiyor. Cavanda sağ bekin yanı sıra sol bekte de görev yapabiliyor.

Amk

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 5 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki