BEŞİKTAŞ'A JANUZAJ SÜRPRİZİ!

Kara Kartal'a Premier ligin eski yıldızı önerildi iddiası...
Haberin yayılanma tarihi:21 Temmuz 2022, Perşembe

ANLAŞMA YOLU AÇILDI

Transfer çalışmalarını sürdüren Siyah Beyazlılarda gündeme flaş bir isim geldi. Boşta olan Belçikalının menajeri “Uygun şartlarda anlaşabiliriz” mesajı yolladı.

SON KARAR İSMAEL'İN

Son olarak Real Sociedad forması giyen Belçikalı Adnan Januzaj menajeri tarafından Biyah Beyazlı kulübe önerildi. 1.86 boyundaki sağ kanat oyuncusunun temsilcisinin önceki gün yönetimle temasa geçerek randevu talep ettiği ve Januzaj'ı makul şartlarda getirebileceğini söylediği kaydedildi. Transfer komitesi bu teklif karşısında kesin bir cevap vermezken konuyu görüşmek için süre istedi ve konu Valerien İsmael'e açıldı.

İKİ KANAT VE ORTA SAHADA DA OYNUYOR

Fransız çalıştırıcı ise düşünmek ve oyuncunun durumunu araştırmak için beklemelerini söyledi. Kanat takviyesi için önceliği Young Boys'lu Christian Fassnacht'a veren ve İsviçreli ile büyük oranda anlaşan Beşiktaş yönetiminin, bu transferin çıkmaza girmesi ihtimaline karşılık Januzaj'ı yedekte bekletebileceği konuşuluyor. İlerleyen günlerde Fassnacht'ta somut adımlar atılmazsa 27 yaşındaki Belçikalı Januzaj ciddiyet kazanabilir. Piyasa değeri 12 Milyon euro civarında olan Adnan Januzaj, sol kanat ve merkez orta saha olarak da görev yapabiliyor. Yıldız isim Belçika Milli Takımı'yla 15 maça çıktı. Milli formayla yalnızca 1 gol kaydetti. Oyuncu geçtiğimiz sezon 44 maça çıktı ve 5 gol 3 asist kaydetti.

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki