Beşiktaş'a Olay Teklif! Semih Kaya'yı

25 yaşındaki oyuncunun menajeri Fazıl Özdemir, Beşiktaş İkinci Başkan’ı Ahmet Çebi’ye, ''Semih ayrılmayı düşünüyor, onu getirebilirim'' dedi. Çebi de, ''Bunu değerlendirelim'' yanıtını verdi.
Haberin yayılanma tarihi:19 Ağustos 2016, Cuma

Teknik direktör Şenol Güneş'in, "En az 2 tane kaliteli stoper almalıyız" diyen talebini değerlendirmeye alan Beşiktaş yönetimine, sürpriz bir teklif geldi.. Bugüne kadar bir çok isimle temasa geçen ve geçen sezon Kasımpaşa'da kiralık oynayan Omeruo ile prensip anlaşmasına varan siyah-beyazlılara, şimdi de G.Saray'dan ayrılmayı düşünen milli stoper Semih Kaya'nın teklif edildiği öğrenildi.
 
BİZ SİZİ ARARIZ
 
G.Saray forması giyen Semih Kaya'nın menajeri Fazıl Özdemir, geçtiğimiz günlerde Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'den randevu istedi. Özdemir'den randevu talebi alınca, kendisine Galatasaray'ın kadro dışı bıraktığı Olcan Adın'ı önereceğini düşünen Ahmet Çebi, önce 'olumsuz' cevap verdi.

Fakat menajer Özdemir, Çebi'ye bu görüşmenin Olcan'la değil Semih Kaya ile ilgili olduğunu anlattı. Özdemir; Ahmet Çebi ile yaptığı görüşmede Semih'in G.Saray'dan ayrılmak istediğini, eşinin de isteğiyle Türkiye'de kalmak istediğini ve Beşiktaş forması giymek istediğini aktardı. Bu sözler üzerine Çebi'nin de, "Bunu değerlendirelim. Başkan ve hocamızla görüşelim, sizi haberdar ederiz" yanıtını verdi.

 

Vatan

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki