BEŞİKTAŞ'A YUNAN GOLCÜ!

Beşiktaş'tan forvet hamlesi! Prensip anlaşmasına varıldı...
Haberin yayılanma tarihi:23 Mayıs 2021, Pazar

Transfer Harekatına Başlayan Çifte Kupalı Beşiktaş Aradığı Forveti Hollanda'da Buldu

2020-2021 sezonunu çifte kupa zaferiyle tamamlayan Beşiktaş'ta gelecek sezonun transfer çalışmaları da şimdiden başladı. Ülkemizi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edecek olan Siyah-Beyazlılar geniş ve kaliteli bir kadro kurmak için kolları sıvadı.

Beşiktaştransferde ilk bombayı patlatıyor. Siyah-Beyazlılar Sergen Yalçın'ın ısrarla istediği, Trabzonspor'un da peşinde olduğu Georgios Giakoumakis'in işini bitiriyor.

Yönetici Erdal Torunoğulları kutlamalarının ertesinde hemen Amsterdam'a gitti, ailesini bile görmeden Venlo şehrine geçti. Burada, Ocak ayında ikna etmeyi başaramadığı Hollanda ekibinin yöneticileriyle Giakoumakis'in transferini konuştu. Geleceksezon Hollanda 2. Ligi'nde yer alacak yöneticiler, Beşiktaşlı yöneticiye prensipte 'evet' yanıtını verdi. Torunoğulları; 2 gün önce hamile olan sevgilisi Sonia ile dünya evine giren Yunan golcüye, menajeri Ioannis Emmanouilidis aracılığıyla bir hediye bile gönderdi. Bu arada Hollanda'da gol kralı olan Giakoumakis, "Hiç bu kadar çok gol atmadım. Ama keşke bu goller bizi kurtarmış olsaydı" dedi ve şöyle devam etti:

"HAYALİM DEVLER LİGİ"

'İlk 15 maçtan sonra sezonun tadını çıkarabileceğimizi düşündük. Ama ardından üst üste yenilgiler geldi. İlk hedefim ligde kalmaktı, gol kralı olmak değil. Bu yüzden tadını gol krallığının çıkaramıyorum. Sanırım gelecek sezon takımımla devam etmeyeceğim. Menajerim çok fazla teklif olduğunu söylüyor. Benim için en iyi kararı verecektir. Yeniden Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isterim. Bu her futbolcunun hayali.'

Fotomaç

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki