Beşiktaş'ın 18 Günlük Serüveni Başlıyor

Milli araya lig ve Şampiyonlar Ligi’nde ikinci sırada giren Kartal, 18 günlük periyotta iki kulvarda da tahtını geri almak için ilk maçına bugün çıkacak.
Haberin yayılanma tarihi:15 Ekim 2016, Cumartesi

Açılışı Kayserispor’la yapacak Siyah-Beyazlılar, 6 maçta 5 gol atan Cenk’in önderliğinde rakibini yıkarak ilk adımı atmak istiyor. Bu sezon hem Süper Lig’de hem de Şampiyonlar Ligi’nde önemli hedefleri bulunan Beşiktaş, milli aranın ardından lige bugün oynayacağı Kayserispor mücadelesiyle dönüş yapacak ve yoğun programına startı verecek.

6 haftanın sonunda 4 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 14 puanla lider Başakşehir’in 2 puan ardından ikinci sırada yer alan Kara Kartal, geçen sezon deplasmanda 2-1’lik skorla devirdiği rakibini yine kayıpsız geçmeyi planlıyor.

Bu karşılaşmada takımın milli golcüsü Cenk Tosun’a güvenen teknik ekip, 6 maçta rakip fileleri 5 kez havalandırıp 2 de asist yaparak toplamda Kartal’ın kaydettiği 14 sayının yarısına imza atan başarılı oyuncunun şovuna devam etmesini bekliyor. Kafile hemen dönecek

Bugün öğleden sonra oynanacak karşılaşmanın ardından akşam saatlerinde zaman kaybetmeden İstanbul’a dönecek olan Siyah-Beyazlılar, Şampiyonlar Ligi’nde çarşamba günü İtalya Serie A ekibi Napoli’yle oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak.

Şenol Güneş’in öğrencileri, Napoli’nin ardından Süper Lig’de Antalyaspor ve Gençlerbirliği’yle mücadeleye çıkıp 1 Kasım’da İtalyan ekibini bu kez Vodafone Arena’da ağırlayacak.


Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki