Beşiktaş'ın Antrenmanında Tartışma ve Sakatlık

Beşiktaş'ta Kayserispor hazırlıkları sürerken Siyah-beyazlı ekibin iki önemli oyuncusu Olcay Şahan ve Tolgay Arslan idmanda tartıştı. Diğer yandan Oğuzhn Özyakup sakatlanarak antrenmanı yarıda bıraktı.
Haberin yayılanma tarihi:27 Nisan 2016, Çarşamba

Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe'yle büyük bir yarışıa giren, geçtiğimiz hafta ise Akhisar deplasmanında son yıllarda unutulmayacak bir 90 dakika geçiren Beşiktaş, 31. haftada kendi sahasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. 

Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleşen idmanda ise moral bozucu olaylar yaşandı.

OLCAY - TOLGAY TARTIŞMASI

Kayserispor karşısında kesinlikle puan kaybına tahammülü olmayan Beşiktaş'ta idmanlar hırs ve sertlik içinde geçiyor. Bu sertlikler ise zaman zaman gergin anların yaşanmasına sebebiyet veriyor.
İdmanda Olcay Şahan'ın Tolgay Arslan'a sert müdahalesi sonrası gergin anlar yaşanırken, Tolgay takım arkadaşına tepki gösterdi. Ortalık bir anda gerildi ve tartışma büyüdü. Tolgay kendisine sert gren Olcay'la burun buruna geldi ve kafasıyla takım arkadaşını ittirdi.

OĞUZHAN YARIDA BIRAKTI

İki oyuncu arasındaki bu gerginlik takım arkadaşlarının araya girmesiyle çözülürken, kısa bir süre sonra ise Oğuzhan sakatlandı ve idmanı yarıda bıraktı. 

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki