BEŞİKTAŞ'IN AVRUPA KONFERANS LİGİ MUHTEMEL RAKİPLERİ!

Kara Kartal'ın Netfçi'yi elemesi halinde UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off turundaki muhtemel rakipleri belli oldu...
Haberin yayılanma tarihi:07 Ağustos 2023, Pazartesi

İŞTE MUHTEMEL RAKİPLERİMİZ;

* Lille

* Aris - Dinamo Kiev

* Gent - Pogon Szczecin

*  Viktoria Plzen - Gzira United

Neftçi-Beşiktaş maçında İsviçreli hakem Lukas Fahndrich düdük çalacak

Beşiktaş ile Azerbaycan ekibi Neftçi arasındaki UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turu ilk maçını İsviçreli hakem Lukas Fahndrich yönetecek.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en önemli üçüncü turnuvasında, 10 Ağustos Perşembe günü başkent Bakü'deki 8 KM Stadı'nda oynanacak Neftçi-Beşiktaş mücadelesinde İsviçreli hakem Lukas Fahndrich düdük çalacak.

Fahndrich'in yardımcılıklarını aynı ülkeden Jonas Erni ile Guillaume Maire üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise İsviçreli Lionel Tschudi olacak.

Neftçi Bakü Maçı hazırlıkları Başladı

Beşiktaş Futbol Takımı, iki günlük iznin ardından UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turunda Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı. Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki idman, yaklaşık 1.5 saat sürdü. Isınma koşuları ve pas çalışmasıyla başlayan idman, 5'e 2 pas çalışması ile devam etti ve çift kale taktik maçıyla sona erdi.

İlk Maçlar 24 Ağustos'ta

Avrupa Ligi ve Avrupa Konferans Ligi play-off turunda da ilk karşılaşmalar 24 Ağustos, rövanşları ise 31 Ağustos'ta oynanacak.

Maçlar Exxen'de

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda karşılaşacağı mücadeleyi Exxen platformu canlı olarak yayınlayacak

Etiketler: Avrupa   zirve   BEŞİKTAŞ   www.duydukmu.com  

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki