Beşiktaş'ın Eski Yıldızı Ahmed Hassan'a Tehdit!

Sisi yönetimine yakınlığıyla bilinen milletvekili ve Zemalek Futbol Kulübü Başkanı Mansur, Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı Mısırlı eski futbolcu Ahmed Hassan’ı tehdit etti.
Haberin yayılanma tarihi:29 Aralık 2016, Perşembe

Mısırlı milletvekili ve Zemalek Futbol Kulübü Başkanı Murtada Mansur, Türk futbolseverlerin yakından tanıdığı eski futbolcu Ahmed  Hassan’ı "peşini bırakmayacağım" diyerek tehdit etti.

Mısır Cumhurbaşkanı Abdulfettah Sisi hükümetine yakınlığıyla bilinen  Mansur, dün LTC televizyon kanalında yayımlanan bir spor programında, alacak  verecek meselesi nedeniyle anlaşmazlık yaşadığı Hassan’a tehditler savurdu.

Mansur programda, "Ahmed Hassan kim? Şöhret olmak ve dikkat çekmek  için bana bulaşıyor. Zemalek’te ne zaman oynadığını bile hatırlamıyorum. Peşini  bırakmayacağım. Gönderdiğim mesajda da bunu söyledim. Tekrar söylüyorum, peşini  bırakmayacağım." ifadelerini kullandı.

Mansur’un avukatı yoluyla kendisini telefonda tehdit ettiğini iddia  eden Hassan’ın, milletvekillerine kendisinin dokunulmazlığını kaldırma çağrısı  yaptığı açıklamaya tepki gösteren Mansur, "Benim dokunulmazlığımı kaldırtmak  istiyormuş, ben Rug el-Ferag’lıyım (Kahire’de bir semt) bana dokunma." dedi.           

Fanatik

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 6 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki