Beşiktaş'ın Rakibi Kar

Atıf KEÇECİ yazdı...
Haberin yayılanma tarihi:25 Ocak 2016, Pazartesi

Beşiktaş'ın, Süper Lig'in 18. haftasında Başakşehir'de oynadığı Mersin İdman Yurdu müsabakası, kötü hava şartları yüzünden ertelenmişti.

 Bunun üzerine dün Trabzon'da yaşanan benzer olay, Siyah-Beyazlıların iyi gidişine adeta ‘dur' dedi. Her iki karşılaşma öncesi Meteoroloji, hava alarmı vermesine rağmen günde değil; ama başlama saatini erkene alma  yoluna gidilebilirdi. Her iki pazar gününde aynı saatlerde başka bir mücadele olmamasına rağmen 20.00 de oynatılmasının altında neden arayanlar, bu işe şimdi daha çok kafa yoracak.

Kış şartlarının gereği, gecenin ilerleyen saatlerinde soğuğun da artacağını hesap edebilmek için ulema olmaya gerek yok. Yayıncı kuruluş mazereti bıktırdı. Sahaların kardan temizlenmesine çim yapımcılarının müdahaleleri de başka bir sıkıntı. Bozuk sahalardan çokça bahsedilen günümüzde iyi durumda olanlara küçük de olsa bu işte kullanılan traktör tipi araçların zarar vereceği düşüncesi hâkim. İşin futbolcu cephesi başka bir husus. Rakiplerin ligi iki maç fazlası ve 6 puanla önde götürmeleri, ertelemelerin oynanacağı günlere kadar psikolojik olarak olumsuzluklara yol açar.

Teknik heyet şimdi bir yandan fiziksel diğer açıdan mental yükleme yapmak zorunda kalacak. Türkiye Kupası devam ederken erteleme maçlarının devreye girmesiyle trafik bir hayli sıkışacak. TFF'nin Beşiktaş'a karşı tepkili olacağını sanmıyorum. Ancak yönetim içerisinde sözünü dinletecek kişiler tüm zamanlarını Vodafone Arena Stadı inşaatına ayırdıklarından anlaşılan bu işlerle ilgilenemiyorlar. Diğerleri ne yapıyor derseniz… Medyada kendilerini nasıl parlattıracaklar, onun için konu bulmakla meşgul oluyorlar! Ülkemizde başarılar, topun kale çizgisini geçmesiyle ilintili olduğundan aksaklıklar görmezlikten geliniyor. Önümüzdeki haftaların planlamaları çok iyi yapılmalı ve bu sürenin kayıpsız atlatılarak düzlüğe çıkmak için tüm çarelere başvurulmalıdır.

Atıf Keçeci / Zaman

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 10 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki