Beşiktaş'ın Şehidine Levent Çifter'den Küstah Yasak!

Beşiktaş çalışanı Levent Çifter, 24 Temmuz 1987'de Bolu'da kamp yeri bakmak üzere yönetici arkadaşlarıyla gittikleri sırada geçirdiği kaza sonucu şehit olan Şan ÖKTEN'i anma güne ''Aile ile olan kişisel sebepleri'' bahane gösterip, anma törenine kendi inisiyatifinde olduğunu öne sürerek, BJK'nın destek vermeyeceğini söyledi.
Haberin yayılanma tarihi:23 Temmuz 2016, Cumartesi

Beşiktaş çalışanı Levent Çifter'den, Kara Kartal'ın Şehidi Şan ÖKTEN'in anma törenine küstah yasak:

Her yıl düzenli olarak Beşiktaş kulübü ile beraber yapılan Siyah-Beyaz'lıların Şehidi Şan ÖKTEN'İ anma törenini, Kulüp çalışanı Levent Çifter ''Aile ile kişisel meselem var'' diyerek desteklemeyeceğini ÖKTEN'in akrabalarına bildirdi. Bunun üzerine harekete geçen Şan ÖKTEN'in yakınları, bu durumu yönetici ve yetkililere bildirdi. 

Yöneticilerin araya girmesi ile derhal bu rezalete bir son veren kulüp yetkilileri, olaya müdahele ederek resmi siteden Şan ÖKTEN'i anma merasimi için duyuru ve Sms gönderilmesini sağladılar. 

Şan ÖKTEN gibi Beşiktaş'ın efsanesi ve şehidi ile BJK çalışanı Levent Çifter gibi maaşlı bir elemanın nasıl bir sorunu olduğuna anlam veremeyen Beşiktaş yöneticileri  hafta başında yönetim kurulu toplantısında konuyu gündeme getirecekleri bildiridi. 

Şan ÖKTEN'in ailesinin yaptığı açıklama şöyle; 

Değerli Beşiktaşlılar;

Herkesin bildiği üzere 24 Temmuz 1987'de Bolu'da kamp yeri bakmak üzere yönetici arkadaşlarıyla gittikleri sırada geçirmiş olduğu elim kaza sonucu şehit düşen değerli Beşiktaş büyüğü Şan Ökten'in her yıl olduğu gibi bu senede kabri başında anma töreni gerçekleştirilecektir. Bu bağlamda Beşiktaş kulübü her yıl sosyal mecralarda ve internet sayfasında duyuru yaparak kulüpten servis kaldırmaktadır ve ailemizle iletişim halindedir.

Bu yıl bunların hiçbirinin olmaması üzerine Divan Kurulu Başkanımız Sayın Yalçın Karadeniz bilgilendirmiş daha sonra kulübün Genel Koordinatörü Sayın Levent Çifter aranarak kendisine konu sorulunca ailemizle olan kişisel sebepleri öne sürerek anma törenini görmezden geldiğini bunun kendisinin insiyatifi olduğunu bize bildirmiştir. 

Ancak az önce uyarılarımız sonrasında mecbur kalarak yayını yaptırmıştır.

Kendisini kulübe üye yapan büyüğüne göstermiş olduğu bu saygısızlığın cesaretini nereden almaktadır? 
Geçmişiyle onur duyan ve hep sahip çıkan Büyük Beşiktaş Ailesi'ne bu davranışı sergileyen insanları esefle kınıyoruz. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Şan Ökten'in AİLESİ

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki