BEŞİKTAŞ'IN SKANDAL TRANSFERİ FUTBOLU BIRAKTI!

Fikret ORMAN döneminde transfer edilen ve adı skandallar ile anılan eski futbolcusu Aras Özbiliz, futbolu bıraktığını açıkladı...
Haberin yayılanma tarihi:23 Kasım 2023, Perşembe

ÖNCE SÖZLEŞMESİ UZATILIP ARDINDAN FESİH EDİLMİŞ, BEŞİKTAŞ'I İCRAYA VERMİŞTİ;

Sözleşmesi uzatılıp daha sonra kendisine 2 MİLYON 250 BİN Euro ödeme garantisi verilerek, Beşiktaş'la ilişkisi kesilen Aras Özbiliz, 650 Bin Euro alacağı için Beşiktaş kulübünü İcraya vermişti. Bakırköy doğumlu Ermeni oyuncu için dönemin başkanı Fikret Orman transfer olduğu dönemde, “Aras kesinlikle Türkiye’yi mest edecek yeteneklere sahip. Mesut Özil’e benzetiyorum” sözlerini kullansa da, oyuncu Siyah-Beyazlı kulüpte fazla forma şansı bulamadan sorunlu olarak ayrılmıştı.

BEŞİKTAŞ KARİYERİ 

2015-16 sezonunun devre arasında Beşiktaş'a transfer olan Aras Özbiliz, Siyah-Beyazlı formayla 5 karşılaşmalarda süre alırken bu karşılaşmalarda 1 gol kaydetti. Oyuncu Beşiktaş'tan ayrılarak Pyunik Erivan'ın yolunu tutmuştu.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU

Eski oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla futbola veda ettiğini duyurarak ''15'i profesyonel olmak üzere 29 yıl futbol oynadıktan sonra artık veda etme zamanı geldi. Beni çok eğlendiren, farklı dilleri öğreten, beni kültürlerle, insanlarla tanıştıran futbol. Seni özleyeceğim! Sana sonsuza kadar minnettarım. Yıllar boyunca verdikleri destek için kulüplerime, takım arkadaşlarıma, arkadaşlarıma ve aileme ve tabii ki siz hayranlarıma teşekkür etmek istiyorum!'' ifadelerini kullandı.

DUYDUK MU? / Özel Haber 

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 4 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki