BEŞİKTAŞ'IN YENİ HOCASI FARKE!

Daniel Farke ile Beşiktaş arasındaki sözleşmenin imzalanacağı iddia edildi...
Haberin yayılanma tarihi:09 Aralık 2021, Perşembe

UZUN ZAMANDIR BOŞTA

Farke Temmuz 2017'den Kasım 2021'e kadar Norwich City'nin başında görev yapmıştı. Daha önce, SV Lippstadt 08'de Sportif Direktör ve Teknik Direktör olarak görev alırken, Borussia Dortmund II'de Teknik Direktör, Norwich City'de Teknik Direktör olarak görev aldı.

Daniel Farke Kimdir?

30 Ekim 1976 tarihinde Steinhausen , Batı Almanya’da doğdu. Alman profesyonel futbol menajeri ve forvet olarak oynayan eski bir oyuncu. En son Premier Lig kulübü Norwich City'nin baş antrenörüydü. Farke, kariyerine memleketi SV Steinhausen'de başladı. 

Daniel Farke Hangi Takımları Çalıştırdı?

Kariyerinin büyük bir kısmını üç büyü yaptığı SV Lippstadt 08 ile oynadı. Farke o zamandan beri "nasıl gol atılacağını bildiğini" ancak muhtemelen "tüm Batı Avrupa'daki en yavaş forvet" olduğunu söyledi. Tüm kariyerini Alman futbolunun alt seviyelerinde oynadı. 6 Kasım 2021'de, takımının Brentford'a karşı 2-1 deplasmanda kazandıkları bir galibiyetle sezonun ilk lig galibiyetini kaydettiği gün, Farke oyundan sonra görevden alındı ​​ve 15 Kasım 2021'de eski Aston Villa baş antrenörü Dean Smith ile değiştirildi. Daniel Farke, Norwich City'de çalışırken takımını Championship'ten Premier Lig'e çıkarmıştı.

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 1 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki