BEŞİKTAŞ'IN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜNE OLAY İDDİA!

Fırıncı Başkan’dan Ismael’e, “komisyoncu” iması...
Haberin yayılanma tarihi:24 Mart 2022, Perşembe

Beşiktaş'ta Valerien Ismael Kriz Konusu Oldu

Genç teknik adamın Yunanistan macerası kafaları iyice karıştırdı. Apollon'da ki başkanı Panagiotis Monemvasiotis, Fransız hoca hakkında hiç iyi konuşmadı. Fransız teknik adam 'kara kutu' sayılır. Hakkında çok fazla şey bilinmiyor. Ancak 46 yaşındaki Fransız teknik adamın en karanlık noktası Yunanistan’daki 12 günlük macerası.

''Başkan Beni Tehdit Etti!''

Göreve gelirken, “Oradaki proje heyecan verici. Benim için bir şans. Kulüp ciddiyetle yönetiliyor. Mekanizmalar çalışıyor. Hedefler iddialı” açıklaması yapan Ismael, ligin ilk maçında sahasında Larissa’ya 1-0 yenilince istifa etti. Açıklaması; "Apollon Smyrnis ile işbirliği bugün sona erdi. Başkan beni tehdit etti. İlk 11’i ve maç sırasında yapacağım değişiklikleri etkilemeye çalıştı. Bu şartlar altında çalışmam imkansız” oldu.

Ismael’in Bu Açıklamasına Apollon’un “Fırıncı” Başkanı Panagiotis Monemvasiotis’ten Jet Hızıyla Cevap Geldi: 

12 günden fazla bir süredir İsmael'i tanıyorum. İddiaları anavatanında kendini haklı çıkarmak için bir bahane. İsmael’in konuştuğu dilleri ne biliyorum ne de konuşuyorum. Söylediği konu hakkında hiç görüşmedik. Sözlerini hukuk departmanımıza emanet ettik. Bundan sonraki konular hukuki.

Ancak Başkan Monemvasiotis’i bu açıklamaları kesmedi. Ismael’le yollar ayrıldıktan bir ay sonra; Koffi Schulz (İsviçre 2.Ligi Winterthur), Kevin Pezzoni (Almanya 3. Ligi Wehen), Hilal El-Helwe (Almanya 3.Lig Hallescher) ve Justin Eilers (Werder Bremen) transferleri üzerinden Fransız teknik direktörü vurdu. Komisyonculuk suçlaması getirdi:

Birkaç ay önce Valerien ile çalışmaya karar verdik. Takımın kadrosunu kurması için ona boş bir inisiyatif verdik. O zamanki kadromuzdan birkaç oyuncuyu tutmaya karar verdi. Kendi seçtiği çok sayıda yeni oyuncu ekledi. Yönetimin önerisi olan Maggio’yu istemedi.

Daha sonra, daha fazlasını yapmak zorundayken, birkaç oyuncuyla hazırlanmaya devam etti. Resim çok kötüydü. Konuşmak için onu aradık. Takımın şampiyonaya hazır olacağını ve minimum takviye istediğini söyledi.

Ona oyuncu önerdik çünkü takım çok kötüydü. Bir kurtarma planı istiyorduk. Sahip olduğumuzdan 6 ya da 7  daha iyi oyuncuyla yola çıkmalıydık. İlk başta kabul etmedi. Sonra bazı yeni oyuncuların gelip, getirdiklerinden bazılarını kesmesini kabul etti. Çünkü takıma  yardım edemeyeceklerini anladı. Şimşek hareketiyle ilk maçta kullanmak istemediği 3 oyuncuyu ve kullandığı diğerlerini de sırf ifşa etmek için yanlış pozisyona soktu. Sonuç olarak takımın durumu hazırlık maçlarında olduğu gibi çok kötüydü.

Orada tehlikeli olduğunu anladık. İşbirliğini sonlandırdık. Yunanistan şampiyonluğuyla hiçbir ilgisi olmayan bir teknik direktördü. İkinci, üçüncü lig oyuncularıyla başarılı olacağına inanıyordu Bu oyuncuları neden aldı. Neden istedi. Aralarında nasıl bağlar var bilmiyoruz.

Fotospor

YorumlarHiç Yorum Yapılmamış.     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 2 = ?

 




En Son Haberler
AnketTümü
Yeni Sitemizi Beğendiniz mi?
 
haber yazılımı: buki